Бог да те прости добро и смело момче!

Някои от много гледаните канали на телевизията казаха, а други пък не казаха, че той този млад мъж Валери...

Стряскащо: 27 заболели от морбили у нас

Шест нови случая на морбили са установени у нас. Три от тях са в Софийска област. Така, заболелите вече са 27.

О, майко моя, родино мила, защо тъй жално, тъй милно плачеш?

О, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти, птицо проклета,на чий...

Г-жо Йорданка Фандъкова: "Под капака" на управлявания от вас градски транспорт има само прогнила от некадърност и корупция разсипия

Вчера стана поредна катастрофа с автобус на градския транспорт на София като за по-малко от 2...

БЕЗОБРАЗИЕ: Саниран блок тъне в боклуци.Вижте къде е това

Блок "Кармен" в Казанлък. Гордостта на герб, написа в социалната мрежа Стоян Тодоров
Някои от много гледаните канали на телевизията казаха, а други пък не казаха, че той този млад мъж Валери Дъбов само на 35 години, се е притекъл на помощ в мелето, в грозния и страшен бой рано сутринта пред заведението в Кюстендил между цигани и българи!
Шест нови случая на морбили са установени у нас. Три от тях са в Софийска област. Така, заболелите вече са 27.
О, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти, птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш? Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,затуй, че ти си черна робиня,затуй, че твоят свещен глас, майко,е глас без помощ, глас във пустиня." Плачи! Там близо край град Софиястърчи, аз видях, черно бесило,и твой един син, Българийо,виси на него със страшна сила. Гарванът грачи грозно, зловещо,псета и вълци вият в полята,старци се молят богу горещо,жените плачат, пищят децата. Зимата пее свойта зла песен,вихрове гонят тръни в полето,и студ, и мраз, и плач без надежданавяват на теб скръб на сърцето. Христо Ботев
Вчера стана поредна катастрофа с автобус на градския транспорт на София като за по-малко от 2 месеца, това е четвърти тежък инцидент с ранени и материални щети.
Блок "Кармен" в Казанлък. Гордостта на герб, написа в социалната мрежа Стоян Тодоров
Наталия Гуркова: Те са

Наталия Гуркова: Те са

01.02.2019 | България
Посещения : 763
На 1 февруари от 19:00 ч. българско време Специалното интервю “Те са!” представя КОНЦЕПЦИЯТА СИ Facebook и Instagram представят най-новия медиен проект на България дело на Наталия Гуркова и режисьора Стилиян Иванов - “Те са!”. Чрез знакови за България и света личности екипът ще търси отговор на вечните въпроси: Кои сме ние? Откъде идваме и накъде отиваме? Защо сме тук и сега? Идвали ли сме преди в този свят и дали отново ще се завърнем? И какъв е смисълът да обичаме и мразим, да защитаваме и предаваме, да купуваме и продаваме, да аплодираме и да ни аплодират... Верни ориентири в търсенето на отговори тези са онези от нас, които преодолявайки всичко и най-вече себе си, са достигнали до върхове, видими и от най-дълбоките бездни. Тяхната светлина води нашето поколение, а чрез интервютата, които “Те са!” ще направят с тях, ще се съхрани и предаде мъдростта им на тези, които идват след нас. Сигурни сме, че в ерата на Водолея Знанието и Опитът са достъпни за всеки независимо от социалното му положение, религиозна принадлежност, пол и възраст. За това “Те са!” избират най-свободната среда за разпространение - не телевизия, а социалните мрежи и интернет портали. Чрез интернет “Те са!” ви прави съпричастни на мъдростта на успелите. Споделяме я с радост, защото както са казали Учителите - ако една свещ запали друга свещ, тя няма да загуби от светлината си, а ще отслаби мрака.
Днес червено вино се лее с блага цел!, написа в социалната мрежа внукът на Тодор Живков - Тодор Славков."Празник на лозари и кръчмари, имам предвид. Някой да не си помисли нещо друго," уточни Малък Тошко.