Официално въведоха Родител 1 и Родител 2

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо...

Ангел Джамбазки за ромското зверство в Габрово: Животните трябва да бъдат строго осъдени

Циганската махала в Габрово трябва да бъде незабавно разрушена.

След ремонта: Езеро се появи в градинката пред църквата "Свети Седмочисленици"

След като гафът с ремонта на софийската улица "Граф Игнатиев" продължава, се появиха снимки на...

Раковоболен изхвърлен като куче в коридора в болницата в Добрич

Така заварих баща си и майка си, която е придружител на карциномно болния ми баща, в...

Трогателен разказ на таксиметров шофьор разплака Facebook

"Пристигнах на адреса и натиснах клаксона. След като почаках няколко минути го натиснах отново.
Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща.
Циганската махала в Габрово трябва да бъде незабавно разрушена.
След като гафът с ремонта на софийската улица "Граф Игнатиев" продължава, се появиха снимки на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици". След дъжда, пред църквата се образува цяло езеро. Снимка: My Sofia
Така заварих баща си и майка си, която е придружител на карциномно болния ми баща, в онкоотделението на болницата в Добрич, посреднощ.
"Пристигнах на адреса и натиснах клаксона. След като почаках няколко минути го натиснах отново.
Здравейте, добри хора! Аз съм Спас Марков, на 58 години, роден в София, квартал Банишора. Завършил съм ИМТ - Институт по Международен туризъм в град Варна. Страдам от гангрена, при което съм застрашен от ампутация и загуба на пръстите на ръцете си.Напълно бездомен съм, нямам близки и роднини. Бях измамен от собствения си брат, който продаде всички наши семейни имоти и не прояви съчувствие. В момента съм приютен от добрите хора на хижа "Бузлуджа Нова", които се грижат за мен. Днес бяхме в СПЕШНА ПОМОЩ гр. Казанлък, нямам здравни осигуровки, никъде не ми обърнаха внимание. Отчаян съм. Нужна ми е подкрепа, за да платя здравните си осигуровки и за да се извърши нужната хирургична намеса. Благодаря, вярвам във Вашата доброта!, написа в социалната мрежа управителят на хижа "Бузлуджа Нова" Цанко Дончев. Титуляр: Цанко Дончев, управител на хижа "Бузлуджа Нова"Райфайзен БАНК: BG74RZBB91551001516077BIC: RZBBBGSF
Към днешна дата почти е изминала една година от както родих моята дъщеря Дарина, за която по време на бременността ми не бяхме сигурни, че ще усмеем да имаме днес!