Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Сайтът за продажба на парфюми https://monna.bg/ подаде ръка на малкия Бобо.

20% ОТ ВСЯКА ПРОДАЖБА ОТ ДЕТСКАТА КОЛЕКЦИЯ ДО 01.06. ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ НА МАЛКИЯ БОБО. РАЗГЛЕДАЙТЕ ДЕТСКАТА КОЛЕКЦИЯ ТУК.

Борис Владимиров е на 4 год., от София. На 3-месечна възраст, след поставяне на ваксина, Борис отключва епилепсия в тежка форма. В България преминава през различни медикаментозни лечения, но състоянието му се влошава все повече. През 2014 год. на родителите е предложена неврохирургична операция, която те отказват, тъй като крие сериозни рискове от инвалидизация.

По същото време се свързват със специализиран център за лечение на епилепсии в САЩ – The family hope center, откъдето получават покана за незабавно започване на лечение. След първия курс терапия пристъпите на Борис рязко намаляват. Специалистите изготвят индивидуална програма за лечение и рехабилитация на детето, която се актуализира на всеки 6 месеца.

До момента лечението протича по план и резултатите са обнадеждаващи, но родителите на Борис вече не успяват да покриват разходите. За 2017 год. са необходими около 40 000 щатски долара за 2 посещения в The family hope center и 10 000 евро за 4 курса рехабилитация в клиника Renona Rehabilitation, Словакия.

През март Бобо премина през първия курс терапия в Словакия. Предстоят още 3 посещения през годината. До 26.04.2017 год. са набрани 26 678 лв. Необходими са още 65 300 лв.

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница

DMS BOBO на номер 17 777

(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)