Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Киро Скалата се оказа баща за пример. Ето какво написа в социалната мрежа фитнес маниакът.


БОРЕТЕ СЕ И СЕ МОЛЕТЕ ...
Преди 10-ина дни синът ми стана на 2 годинки.Преживях най - удовлетворяващите сакрални мигове в живота ми с него. Всеки ден прекаран с него изпълва всяка една частица от мен със смисъл,топлина, любов,възторг...Приятели живеем в страшни времена , в които се води война за погубване на душите и телата на човешкия род. Децата са най -крехката попивателна, енергията на бъдещето, нашата кръв, божественият промисъл и съвършенство.
Пазете ги, без да отстъпвате ни йота. Водете се единствено по Божия закон.Държавата и светската власт са в ръцете на демонични сили,те мразят човека и искат робството му.


Борете се с всички сили, време е за война на Живот и Смърт. ГМО-та, наркотици, наркотици, психотропни вещества, пестициди,женски хормони,ваксини и пр. десетки зависимости са подготвени за примка на децата ни.... Педерастия, педофилия, содомия, садизъм, мазохизъм и всякакви сексуални извращения се инфлитрират в ежедневието,образованието,законите и медийният поток.
Вечната съвършена душа вдъхната от Бог в телата на вашите деца е в прицела на властимащия елит - продал душата си на демоните, за да властва над телата ни на земята още преди векове. Битката е духовна !!