Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Деси Банова и Росен Плевнелиев се изповядаха пред Гала.

Бившият президент и синоптичката повдигнаха завесата на връзката си. В началото на интервюто Гала им подари луксозни чаши и албум за снимки.
„Деси е герой. Денонощно я преследваха папараци. Не сме се взели в ролята на знаменитости. Не искаме да крием любовта си. Искаме да ходим за ръка и в мола, и по улицата. Заедно сме от три месеца. Всички знаеха-бившите ни партньори, децата ни, родителите ни знаеха. На никой нищо лошо не сме направили. Получих поздравление от целия свят,“ разказа президентът. "На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия," обясни още Росен.

Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата. Росен е невероятен мъж. Бях против да даваме интервюта, но Росен ме посъветва да разкрием истината. Аз казах на всички мои любими хора новината за любовта ми. Плакахме от радост. Телефонът ми се взриви от поздравления,“ разказа блондинката.

Първата среща на Деси Банова и Росен Плевнелиев е през 2014 г. на форум на ООН за климатичните промени в Ню Йорк. Срещата и разговорът са били напълно и само професионални. Тогава и двамата все още са обвързани с предишните си партньори.

„Още тогава ми направи впечатление, че е невероятно отзивчив, скромен и достъпен човек”, сподели водещата на прогнозата за времето.

„Спомням си как Деси успя в една много комична ситуация, в която нямаше камера, да се справи. Самото това действие ми направи изключително приятно впечатление”, разказа Плевнелиев.

Искрата на любовта между двамата пламва на официалното раздаване на наградите за полет в изкуството „Стоян Камбарев” на 24 април тази година. Следва интензивна комуникация основно с SMS-и. През юли пият първото си кафе заедно, а през август вече пият кафе в Гърция, както сами се шегуват те.

Двамата признават, че това, което се случва с тях, е толкова силно, че ги е завладяло изцяло. Деси Банова признава, че всеки ден благодари на Бог, че я е срещнал с Росен Плевнелиев. Тя винаги се е възхищавала на интелекта му и силата на характера му, защото той е преминал през най-голямата трагедия в живота си – да загуби дете, и това не го е озлобило, а напротив – мотивира то да мисли за останалите и да прави добро.

„Господ изпраща такива тежки изпитания само на добрите хора. Това, през което той е преминал и след това е продължил напред, за мен е много голяма сила на характера”, признава Деси Банова.

„Той е страшно открит, честен и искрен. Толкова позитивна и хубава енергия. Нещо, което в днешно време не се среща често. Невероятно интелигентен”, продължава водещата на прогнозата за времето.

„Ние сме сродни души. Деси е не само невероятно добра и нежна, но много специална, интелигентна. Има кауза и се раздава непрекъснато”, каза за половинката си президентът Плевнелиев.

Той казва, че това, което им се е случило, не е било планирано – двамата просто са се намерили в подходящия момент. Той я приема като подадена от съдбата ръка. Двамата са изключително отдадени родители. Запознали са децата си, които приемат връзката им нормално. Отношенията им с бившите половинки, с които са се разделили много преди да се срещнат, са абсолютно коректни. Те признават, че са огорчени от лъжите, които са се изписали за тях в някои жълти медии.

 

Сгащиха влюбените Росен Плевнелиев и Деси Банова (СНИМКИ)

Александър Митев публикува снимки във фейсбук на новата светска двойка – Росен Плевнелиев и Деси Банова.