Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Приятелката на почетния председател на ДПС Ахмед Доган-Алтен Алиева фалира и закри бизнеса си, научи BIG5

 

Моделката имаше амбицията да покори висини в кетъринга и да обслужва събития и коктейли на височайши особи, и да ръководи най-голямата кухня у нас за доставка на храна на крупни фирми, но уви не й провървя.

Предприемчивата красавица, която се подвизаваше като манекенка по подиумите закри фирмата си "Алие" ЕООД. и стана брокерка на недвижими имоти в престижна агенция. Хубавата Алтен обслужва богати клиенти, които искат да инвестират свободните си капитали в жилищни имоти.

Сред обектите, които предлага елегантната Алтен са и изисканите апартаменти на "Сан Стефано плаза". Просторните пентхауси в луксозната жилищна сграда се продават на фантастични цени, като цената за квадратен метър надхвърля 5000 евро. В луксозния комплекс апартамент на последния етаж има и нейния бивш приятел Ахмед Доган.

Сега на плещите на красавицата стои нелеката задача да намери достойни съседи на своята бивша любов, а оттам и да реализира и тлъста комисионна.

Красавицата Алтен, която се подвизаваше като манекенка по подиумите беше до Сокола от 2010 година до миналата година.,4 години тя беше плътно до почетния председател на ДПС. Елегантната дама често се появяваше и заедно с дъщерята на Ахмед Доган - Демет, а при всички свои появи удивляваше фотографите с изискани тоалети и стил.

През лятото на миналата година тя си тръгна "по пантофи" от сараите в Бояна. Безусловно вярната Алтен реши да гради нов живот, без издръжка и сама да се справя с предизвикателствата на живота.