Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Президентът Румен Радев изненадващо посети царевското село Българи в събота вечерта, където се проведе нестинарски ритуал, съобщи сайтът "Флагман".

 

Той бе спрян от туристка, която не подозираше кой е той, но бе провокирана от вниманието към него. Жената първо се снима с президента, а след това двамата проведоха непринуден разговор на английски език. Оказа се, че туристката идва от Бразилия, за да види нестинарския ритуал.

"Кой сте Вие? Защо сте толкова важен?", обърна се жената към Румен Радев. "Не. Не съм толкова важен. Само колкото всеки друг българин тук", отговори й държавният глава.

След като бразилката продължи да настоява за отговор, Радев призна, че е президентът на страната. "Не, невъзможно!", възкликна изненадано туристката, която се убеди, че всъщност наистина говори с президента на България, чак когато няколко души от събралата се около Румен Радев съпровождаща група от хора и охрана също потвърдиха.

Свидетел на случката бе и първата дама, която с усмивка проследи разговора. От кадрите е видно, че Десислава Радева също се радва на голямо внимание, като хората я спират, за да поговорят с нея.