Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Сани Алекса шокира феновете си в социалната мрежа, след като пусна снимки, на които се вижда, че е жестоко пребита от гаджето си.

 

Под фотосите финалистката в музикалното състезание "Х Фактор" през 2011 година написа: "Любовта на живота ми ми причини това. Швед... ИСКАМ справедливост..."

sani2

sani3

sani4

sani5

 

Наложило се родната певица да постъпи в болница, след като шведското й гадже Sammy Key Swärd я смлял от бой.

Феновете й я засипаха с коментари. Ето част от тях:

"Не всички мъже са такива мила, просто е попаднала на идиот, за жалост има такива и не са малко ! Горкото момиче !"

"Любовта на живота ми"-ако беше така този изрод нямаше , да ти причини това... няма прошка за такива дела!"

"Сани, миличка, бягай от него докато можеш. Мъж, който посмее да посегне на жена, пък камо ли и причини нещо, което ти преживяваш... Нито може да се нарече "МЪЖ", нито заслужава да бъде обичан. Всичко се връща в живота, горе главата, нещата ще се наредят, а той ще съжалява"

"WTF? Сани какво става? Мислех, че си щастлива с този човек, онзи ден ви гледах снимки от някакви острови... ако е направил това, заслужава най- тежкото нещо което може да му се стовари главата, а ти веднага да се разкараш от него."

"На мен лично нещата не ми изглеждат толкова трагични, колкото Александра се опитва да ги представи !!! Погледнете внимателно всички снимки и не ви трябва да сте криминалист да установите, че по лицето на жената има малко кръв(която идва от устната), два-три реда сополи, размазани с грим, така че на пръв поглед човек да си помисли, че някой е размазал от бой бедната женица..."

"Нежните българки търсите лесен живот, осигурен ви единствено от детеродния ви орган , нормално е една жена, която има само половите си органи, а няма мозък в главата, да страда понякога."

"Що не рева, когато й даваше пари, а реве сега, к*рвенски истории са вашите, вашите глави са пълни с буболечки. Никога не сте доволни, лакомията до тук ви води."

"Свършиха ви мъжете в България, та ходите да ядете бой по чуждите държави.. Шушумиги."/Lifestyle.bg