Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

„За всички, които ме питат дали имам лична карта – чертая си само с дебитна, айде палете“, написа в социалната мрежа 14-годишната Сузанита.

Тя е малка, но вече знае как се чертае с дебитна карта. То е ясно от какво са чертежите. Но не е ясно къде са родителите на тийнейджърката.
Таткото Орхан Мурад може и да не вижда какви ги върши дъщеря му, но майката е позволила на щерка си да удари дъното. Тежък грим, изкуствени нокти, цигара в ръка това е визията на 14-годишното момиче.

suzanita2

И ако Сузанита знае как се чертае, граматиката й яко куца. Един бърз поглед на профила й във фейсбук разкрива, че прохождащата чалга певица е тотално неграмотна. Вместо да заляга над учебниците, Сузито пуши цигарки и си прави чертежи.

suza
Какъв пример дава на подрастващите, които вече я имат за звезда. Една паднала звезда на прехода. Звезда без морал и ценности, която е залязла преди да е изгряла.

suzanittas
Ето част от коментарите под неграмотните постове на Сузанита Мурадова. Публикуваме ги без редакторска намеса:
"Всичко е само клип" каза Саша Грей и почна да лапа.
„Кво да ти я слушат хората бе курво малка очакваш да станеш известна с скъсания ти чорпогащтник и с тва че пишеш статуси че нямаш лична карта и си правиш черти амфетамин да се дрогираш леле това ли е дъщеря на тоя хахахахахайа
ИмаЛи....и третокласник знае, че се пише отделно
На 15 и пуши курволяка
Чудна си да знаеш! И ние на твоите години сме пушили,пили, купонясвали но в границите на нормалното! Извратени сте вие малките момиченца всяка втора е копие на Гери Никол и се обрзшичихте? Не те съдя просто за всеки един бъг в системата стои безотговорен неук и непросветен родител!

bg-vip.com