Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

66-годишният актьор Стоян Алексиев , който бе хванат да бърка в гащите на 24-годишната Ивана Бобойчева, се изповяда пред Галя Щърбева за изневярата си.

„На папараците мога да кажа, че са нацисти. Така се чувствам, все едно съм гонен от нацисти. А какво чувствам към Ивана си е лично моя работа,“ отсече актьорът, който стана любимец на зрителите с ролята си на проф. Генадиев.
Той призна, че след снимките, които се появиха в „Уикенд“, животът му е станал доста труден. „Като видях снимката, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите й. С Ивана сме колеги. Ние с нея ще правим едно малко филмче,“ обясни 66-годишният актьор.
Но не се е разделил със съпругата си. Нито пък се е скарал с децата си. “Живея в семейното ни жилище. Съпругата ми си живее тук с мен. На 20 октомври преди 30 години се оженихме с Надя в Пловдив, там се срещнахме. Тя е момиче с характер и способности. И двамата се чувстваме сякаш от вчера сме гаджета, в ефира на "Събуди се" Стоян Алексиев в откровена изповед.
Източник: Bg-vip.com

Capture

stoqn aleksiew

stoqnaleksiew

Вижте професор Генадиев като млад на плажа (СНИМКА)

Въпреки че новия сезон на „Откраднат живот“ стартира със смъртта на професор Генадиев, феновете на актьора продължават да се вълнуват от любимеца си.

Патрашкова брани 66-годишния секс палавник Стоян Алексиев

Кристина Патрашкова защити 66-годишния актьор Стоян Алексиев, който бе хваната да бърка в гащите на младата си изгора.