Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Новата Мис България Тамара Георгиева бе залята с лавина от помия, след като бе коронясана за най-красивата българка за 2017 година.

24-годишната софиянка обвини фотографа на конкурса, че е виновен, за да изглежда по този начин на снимките. На един от фотосите се вижда огромния нос на Тамара, друга снимка показва сбръчканата й шия и изкривена уста.
„Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност”, коментира пред Нова телевизия Тамара.
„Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план”, заяви Георгиева.
„Тези хора не ме познават. Това, което виждат от тези снимки, не ме окачествява като човек. Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви каузи съм готова да застана. И не, аз не съм грозна в никакъв случай”, каза най-красивата българка.
Подобен скандал се разрази през 2009 г, когто бе избрана Антония Петрова, по-известна като Тоца Крокодила. Е, след 8 години на модния подиум се излюпи нов крокодил.