Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Помните ли, скъпи приятели, преди няколко години предизборната кампания на Iliana Raeva?

Как тя се снима с ей това младо момиче тук, за да събере повече гласове. Една ходеща мадона с букет цветя милва човек с увреждане. Какъв велик предизборен ход!

35757883 10215969410493235 4177511584110739456 n

И когато хората ѝ казаха в един глас, че това, което прави е изключително низко, долно и просташко, тя махна снимката с фразата “Знам мястото си, но знам и нещо, което е по-важно! Да съм толерантна към злобата, лъжата и завистта. Често пъти тя е оправдана” Не знам какво е искала да каже с тази крилата, витиевата и философска фраза, но вчера дъщеря ѝ се оказа достойна наследница на рода Раеви по баща Сиракова и тресна едно слово, от което човек и природа замряха. И тъй като знаем, че крушата не пада по далече от дървото, а дървото е гнило, та гнило, не можем да очакваме много. Но ето го изказването на член от семейство, което можеше да е гордост за България, а се превърна в апотеоз на простотията и невежеството:
"Системата няма как да убие нещо, или някой поради простата причина, че всеки един от нас също изгражда своя собствена система. Работата ми е свързана с хора, с техните нужди, но и с тяхното безхаберие и безотговорност! Историята познава десетки случаи на родители създали потомство и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка! Когато “системата те убива” търсиш начин не само да оцелееш, но и да живееш пълноценно заради същото това дете, което си родила. Идва един момент обаче, в който се сблъскваш със собствените си недостатъци, посредственост и егоизъм. В този момент естествено посредствената ти природа е готова да обвини всичко и всеки и да си проправи път...
- Истината е, че от такива “майки” ми се повръща! Или изоставяте децата си ( виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!"
Slaveia Sirakova-Shaila
Та... послушайте майка ѝ. Бъдете толерантни към лъжата, злобата и завистта.

Написа във фейсбук Елисавета Белобрадова

Фейсбук настръхна срещу щерката на Наско Сираков: Урод, мръсен! Лоботомия задължително!

Наглост! Илиана Раева към хейтърите на дъщеря й: Гади ми се от вас