Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mис България 2010 Ромина Андонова официално бе приета в отбора на футболните съпруги.

Красавицата, която чака дъщеря от футболиста Дарко Тасевски, сключи граждански брак в Скопие. На церемонията са присъствали само най-близките роднини на двойката. Защо е решила да има тайна сватба, с какво я e очаровал съпругът й и къде възнамерява да отгледа детето си. Отговор на тези въпроси Ромина даде единствено за „Монитор”.

- Ромина, защо реши да направиш тайна сватба?

- Не е била тайна. Не мисля, че трябва да оповестявам толкова лични неща. Сватбата ми беше в Македония и дори да бях казала на някои от медиите, нямаше как да я отразят, защото не е в България. Решихме го на момента. А и нямахме много време да се приготвяме, защото Дарко заминава. Трябваше да си приготвим документите. Не сме планували голяма сватба. Бяха само родителите ми и неговите родители и дори нямаше други роднини. Не бях с голяма бяла пищна рокля.

- Не мислите ли да правите втора сватба?

- Разбира се, ще вдигнем втора сватба за всички наши познати, роднини, приятели. Такива тържества се правят именно за тях. Но тъй като съм в напреднала бременност, няма как да организираме втора сватба. Пътувам за Израел, а искам малката да може поне да ходи.

- Лесно ли взехте решение да се ожените?

- Да, то си беше и логично. След като чакаме детенце. За мен е нормално да мислим за брак. Аз съм привърженик на брака. И най-вече на църковния брак, но за съжаление не можахме да го направим. Надявам се, че това ще се случи след време. Мисля, че така е редно да се случат нещата. Когато двама души са решили да създават семейство, да си имат дете, всичко трябва да си бъде законно.

- Какво ви накара да се влюбите в Дарко?

- Беше толкова отдавна, че вече не помня (смее се). Тези неща не се забравят. Дарко е човек, който успя да избяга от образа на футболист плейбой, на женкар. Връзката ни започна на шега. Приятно ни беше да излизаме заедно. Когато се поопознахме, реших, че това е моят човек. Направих всичко възможно да стигнем и до деца, брак.

- Вие сте жена, която вярва в щастливия брак. Не се ли страхувате, че някоя златотърсачка може да разруши брачното ви гнездо?

- Като казах, че Дарко не е плейбой, имах предвид неговата гледна точка. Той не преследва жените. Но не мога да отрека, че около него винаги има много момичета. И преди, надявам се и сега да има обожателки. Аз не съм от жените, които искат да затварят половинките си в клетка. Напротив, на мен конкуренцията винаги ми е действала позитивно и ме е насърчавала. Дори бих се притеснила, ако няма някаква конкуренция. Но не си мислете, че не ревнувам Дарко. Но в човешки граници. Щастлива съм, че той не ми дава поводи. Например да ми каже: “Тази вечер излизам по мъжки с приятели”. Не се е случвало да не се прибира вечер. Мисля, че ако не беше такъв, нямаше да имаме сериозна връзка.

- Вие къде смятате да родите дъщеричката си?

- Бях категорична, че ще раждам в България. Но нещата така се промениха, че реших да раждам в Израел.Мисля да останем да живеем при Дарко. Искам да сме заедно и двамата да присъстваме в най-важните моменти от живота на дъщеря ни.

- Няма ли да ви липсва България?

- След като забременях, всичко се промени за мен. Всички тези модни ревюта, тези коктейли вече съм ги надживяла. Това не означава, че няма да ми липсва модата. Но в момента съвсем други неща са ми приоритети. Нямам търпение да се роди дъщеричката ми, да се занимавам с нея. Нито ми се ходи по дискотеки, нито ми се обикалят заведения. Обзавели сме стая за малката в България, сега като отидем в Израел и там ще направим стая.

- Сега вече сте официална футболна съпруга. Имате ли приятелки сред останалите половинки на футболисти?

- Да, с Лили сме приятелки. Тя е съпруга на Влади Гаджев. Те ни бяха кумове.

- А в модните среди възможно ли е да съществува приятелство?

- Възможно е, но по принцип се случва доста трудно. Аз съм прекалено открит човек и гледам да се сприятелявам. Но в модните среди съществуват доста интриги, подмятания зад гърба и това не ми харесва. Не бих казала, че имам близки приятелки сред манекенките. Чисто колегиално, когато сме по ревюта, си говорим. Но не ми се е случвало да излизам на кафе или на вечеря с някоя от моделките.

- Заговори се, че много от манекенките проституират. На вас лично предлагали ли са ви пари за секс?

- Не съм получавала подобни предложения. Аз бях „Мис България” и вече познавах и излизах с Дарко. И не ми се е налагало да излизам с други мъже по ресторанти. Но и преди да се омъжа, аз винаги съм имала сериозни връзки, така че не съм имала време да обикалям заведенията и да си търся спонсори. Това, да правиш секс за пари, е въпрос на личен избор.