Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Весела Тотева влезе в отбора на футболните съпруги.

Красавицата се врече във вярност на футболиста Елин Топузаков в столичната църква „Света София”. Булката изненада светските клюкари, като се появи в стилна рокля, но не по неин модел. Младоженката разкри пред „Монитор” какво е да си футболна половинка. Весела вече е готова да стане майка, след като постигна успехи в областта на модата.

­ Весела, сватбата ви с Елин беше много стилна и красива. Така ли си я представяхте?

­ Да, определено. Сватбата се получи точно така, както аз исках. Благодаря на агенцията, която успя да осъществи идеята ми. Исках да бъде нещо стилно, красиво и едновременно с това да е забележимо.

­ Роклята ваше дело ли е?

­ Не. Аз казах какъв стил да бъде. Дизайнерката Вяра Георгиева реализира идеята ми. Моето участие е, че нанесох някои корекции върху готовата рокля. Аз правя друг тип дрехи. Има хора за всичко, не претендирам, че сама съм си изработила сватбената рокля.

­ Сега вече сте официално футболна съпруга. Трудна ли е тази роля?

­ И официално, и неофициално аз съм заедно с Елин повече от 5 години. Чувствам се футболна половинка. Съпруга ми звучи много клиширано, дори леко глуповато. Не желая да ме слагат под този знаменател. Елин вече не е действащ футболист, а кара курсове за треньор. Живее се еднакво трудно и лесно и с футболист, и със зидаромазач. За мен е важно хората да се разбират, да си пасват един с друг. Ние сме и в добро, и в лошо заедно.

­ С какво ви впечатли Елин, когато се запознахте?

­ Запознахме се преди много години. Нашите отношения не се получиха веднага. Аз водех лайфстайл предаване в една телевизия и той ми беше гост. Истината е, че тогава не познавах нито един футболист. Помолих една спортна колежка да ми предложи някой футболист за гост, който хем да е интересен, хем да е известен. И тя ми предложи Елин. Той е много различен от останалите футболисти. Слуша Металика, а не попфолк. Това ни беше първата среща и още тогава ми направи впечатление, че е доста сериозен мъж. Спомням си, че ни се получи разговорът чисто професионално. Явно съм го предразположила да разкрие неща от личния си живот. Месеци наред поддържахме контакт и после нещата сами се случиха. Трябваха ни близо две години, за да се напаснем като характери. Вече 5 години живеем заедно. Това за мен е реалният период, в който сме двойка.

­ Славата на футболистите е, че са разбивачи на женски сърца. Не се ли страхувате от женска конкуренция?

­ Естествено е да има интерес към Елин от страна на жени, както и към мен от страната на мъжете. Получи се така, че когато почнахме да живеем заедно, ние заминахме за Израел и живяхме почти две години там. Това беше обучение за връзката ни, напасване на характери.

­ Как успяхте да го убедите да ви заведе пред олтара?

­ Не ми се е налагало да го убеждавам да ме води пред олтара. Отдавна съм неговата жена. Доколко нашата връзка ще продължи, само един Господ знае. Нямам пъклени планове и не мисля някакви тактики. В днешно време мъжете се изхитриха повече от нас. Станаха доста мнителни, защото си мислят, че жените ги използват за пари. Не ми се е налагало да правя нищо, за да ми предложи брак. За мен не е най-важното да сключа брак, по-важно е да останем заедно.

­ Как Елин ви предложи брак?

­ Бяхме си вкъщи. Дори не ми падна на колене. Предложението беше разделено на две части. Едната беше на Бъдни вечер. След известно време последва предложението за брак.

­

­ Занимавате се с мода. Кога открихте тази своя страст?

­ Открих я не много отдавна. Не мога да кажа, че от малко момиче съм си мечтала за модна марка и бутик. Видях, че за мен това е нещото, което искам да правя. Радвам се, че нещата вървят. Дрехите се изчерпват за дни. Много популярни млади момичета почнаха да правят модни марки, но не успяха.

­ Трудно ли е в икономическа криза да се занимавате с моден бизнес?

­ Трудно е наистина. Но когато производството ти е тук, в София, е доста скъпо. Много държа на качеството. Дрехите ми като цени са на нормално ниво.

­ Как ще коментирате стила на тазгодишните абитуриентки?

­ Честно казано, колкото и грубо да звучи, масово стилът е повече от потресаващ. Ако аз имам дъщеря и тя се облече така за бала, няма да присъствам. Не знам от какво е инспирирано това, при положение че вече дори попфолк певиците се стремят да се обличат по-стилно. Чудя се откъде тези млади момичета се вдъхновяват и черпят идеи. Аз се гордея с абитуриентките, които ние направихме.

­ Какво мислите за стила на родните звезди?

­ Мисля, че голяма част от родните знаменитости се придържат към стилните тоалети. Друга част не чак толкова, но това си е мое мнение, все пак не съм чак толкова голям капацитет. Нас ни спасява това, че ние сме едни от най-красивите жени в света. Така че каквото и да облечем, горе-долу е простимо.

Мариана Климентиева