Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Хороскоп за 20 февруари 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците, колкото и да е странно дори и вие ги имате. Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Чудесен ден за почистване и подреждане. Разбира се, едва ли е най-вълнуващото занимание на света, но какво Ви пречи да го превърнете в такова. Само не си създавайте излишни притеснения.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Идеален ден за учене, дори да не ходите на училище. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее омайна и сладка.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Имате да свършите толкова много неща, че не е ясно дали ще ви стигнат 24-те часа на денонощието. Не прекалявайте все пак, степенувайте си задачите и не разпилявайте енергията си в празни приказки. Физическата ви батерия има нужда от презареждане.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Отново са ви налегнали парични грижи, няма как – сега се плащат сметките. Успокояващото е, че имате достатъчно приятели, които ще ви помогнат в случай на нужда. Направете нещо хубаво за себе си и може би ще разсеете тези битови мисли.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
От известно време сякаш сте друг човек, изглежда поемате повече отговорности, отколкото можете да понесете, а това неминуемо повишава напрежението около вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Не закъснявайте за работа, защото до обяд ще се решат вълнуващите ви въпроси. Следобед може да мислите и за личното си време. Ако пък сте се разработили, добре е да се осведомите за новостите във вашата сфера на дейност.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Добър ден за разчистване, макар да не е краят на седмицата. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че започвате на чисто.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ден, в който можете да постигнете завидно много неща. Най-важното е да не се задълбавате твърде много в детайлите и да не се притеснявате за безброй неща. Направете си план и го следвайте.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Всички около вас се скатават, а вие трупате работа и задължения. Няма начин, ще трябва да доработвате извънредно. И да се заричате, че следващият път няма да поемате непосилни задачи, няма да го направите, така че просто приключете започнатото.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Вие сякаш все търсите начин да се позабавлявате малко повече. И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени, можете да решите твърде оригинално този въпрос, стига да помислите.
Хороскопи от astro5.net