Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Хороскоп за 17 февруари 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Добър ден да докажете медиумичните си качества, все пак не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите силно главоболие. Опитайте се през почивните дни да не мислите за работа, това би ви затормозило допълнително.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес много приятели ще се сетят за вас и ще ви потърсят по телефона или чрез Фейсбук или по друг начин. Бъдете отзивчиви, отделете от времето и вниманието си за тях, ще бъдете възнаградени с усмивка и благодарност от тях.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си през март, макар и само мислени.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, коти се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден само за семейни срещи и събирания. Все пак, внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей така-без да искате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни учреждения и да не се опитвайте да се доказвате, само ще си развалите настроението.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре до понеделник да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.
Хороскопи от astro5.net