Peeping Tom се завръщат в Пловдив с ДЕТЕ

PEEPING TOM - една от най-вълнуващите и разпознаваеми танцови компании в света, ще представи...

Стигнахме дъното: Венета Райкова стана най-четен съвременен български автор

За пореден път бе нанесен тежък удар върху българската култура. Столична библиотека обяви...

НДК започва поетапно подобряване на звука в Зала 1, стъпвайки на традициите

НДК стартира проект за поетапно подобряване на звука в знаковата зала 1.

Продуцентът на филма „12 А” написа детска книжка

Бизнесът на Нели Беширова е на светлинни години от киното, но дамата с широко сърце е един от...

Захари Бахаров търка талони като джихадист

Водещият на Национална лотария Захари Бахаров се изфука в социалната мрежа с нова роля.
PEEPING TOM - една от най-вълнуващите и разпознаваеми танцови компании в света, ще представи най-новия си спектакъл ДЕТЕ в рамките на фестивала ONE DANCE WEEK 2019.
За пореден път бе нанесен тежък удар върху българската култура. Столична библиотека обяви „горещата” водеща Венета Райкова за най-четен съвременен български автор през 2018г. Ето как реагира на приза самата „авторка”: Ех, че ми е приятно днес да пиша!! Работя и в момента, в този късен час по шестата ми книга “Завист” като знам, че 52 хиляди читатели на Столична библиотека цяла година са чели книгите ми с удоволствие. Отпразнувахме наградата на тържествен обяд с детето, хапнахме морски вкуснотии и сега вече вкъщи започвам работа по шестата ми книга!! Обещавам заради вас, докато съм жива, всяка година да печеля тази награда. За такава престижна награда ще черпя цяла седмица!! Днес обядвахме с детето в "Капитан Кук". И важно съобщение - поради рязко скочилия интерес към романите ми и свършили книги в някои книжарници да уточня, че от ранни зори правим всичко възможно, книгите ми да бъдат още до обяд доставени навсякъде! Както е казал Бай Ганьо: “Келепир има в тия работи. Хората пари натрупаха, ти знаеш ли?” Мила ми Венето, продължавай да пълниш търбуха с морски дарове. Така се черпи вдъхновение. Bg-vip.com
НДК стартира проект за поетапно подобряване на звука в знаковата зала 1.
Бизнесът на Нели Беширова е на светлинни години от киното, но дамата с широко сърце е един от продуцентите на българския филм „12 А”.
Водещият на Национална лотария Захари Бахаров се изфука в социалната мрежа с нова роля.
На 11 юни 2018 г., понеделник, с две изложби и голям концерт в Стара Загора беше открита Седмицата на руския език, наука и култура.
Една нощ на красива артистична лудост, така най-накратко може да се преразкаже историята на изложбата с рисунки на италианския художник Макс Марра,