Кошници от шишарки

Вижте как Косъма бори косопада

Вижте как актьорът Александър Сано - Косъма се справя с косопада.

Представяне на книгата на Радо Кирязов в Pastry Academy

Вие сте любител на италианската кухня?

Вижте ретро СНИМКИ на сръбската тупалка Лепа Брена

Появиха се уникални архивни кадри на легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена. Паметните...

„Близо до врага“ превзема тв ефира

Epic Drama, новият дом на епичната драма, където се събират едни от най-завладяващите драматични...

Аврам Големечков се изправя в MasterChef дуел срещу Евгени Йорданов

Бронзовият финалист от първия сезон на любимото кулинарно шоу предизвиква вицешампиона от сезон 2...
Вижте как актьорът Александър Сано - Косъма се справя с косопада.
Вие сте любител на италианската кухня?
Появиха се уникални архивни кадри на легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена. Паметните фотоси и видеа от живота и кариерата на любимката на Балканите, която ще зарадва българската публика с концерт на 23 март в Арена Армеец, са събрани благодарение на многобройните почитатели на певицата от цял свят. Излезлите отново наяве любопитни и интригуващи архивни материали ще бъдат включени в биографичния филм за звездата, описващ вълнуващия път на изпълнителката на „Ti si moj greh“ към върха. На някои от кадрите са запечатани и скъпи моменти от личния живот на юголегендата – непубликувани до този момент снимки на децата и семейството. Биографичният филм, проследяващ едни от най-важните етапи от живота на великата Лепа Брена, ще бъде излъчен непосредствено преди началото на BEST OF шоуто й в София. Специално за събитието е подготвена по-кратка 30-минутна версия на лентата, която в оригинал ще е в три части по 40 минути. Сръбската певица, която вече 35 години е на върха, обещава още шоуто й на 23 март да бъде по-мащабно, впечатляващо и запомнящо се от когато и да било.
Epic Drama, новият дом на епичната драма, където се събират едни от най-завладяващите драматични сериали от цял свят, вече е част от основния пакет с програми на Networx, който е достъпен за всички клиенти на услугата „Телевизия“.
Бронзовият финалист от първия сезон на любимото кулинарно шоу предизвиква вицешампиона от сезон 2 на тема „птици” с бюджет от 15 лева
Овчарят, който стана популярен в социалните мрежи със своята активност, Чобан Тома става герой в две поредни издания на „Карбовски: втори план“.