Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Актрисата Радина Думанян, която играе ролята на доктор Биляна Захариева в култовия сериал „Откраднат живот“, призова феновете си да помогнат на сляпо коте.

Ето какво написа в профила си звездата:
Здравейте, приятели. Спешно търся приемен дом на Аря Старк - коте, което преди час намерих из улиците на Пловдив. Аря Старк ще остане сляпа, защото вирусът е засегнал вече безвъзвратно очите ѝ. Твърде бойна е обаче, успя да ме захапе, не се дава, много е жизнена - убедена съм,че друго име не ѝ подхожда повече... Аря трябва да напусне клиниката на ул. „Хъшовска” № 23 до 17 часа днес и ще е нужно всеки ден в продължение на седмица да се води на преглед и ежедневна грижа.

20953940 767623376762829 428860243592904351 n
Не е заразна за хората. Може да остане в клетката си. Нужно е само някой да я води. Няма да ви коства никакви средства, само отдаденост и превъзмогване на нелицеприятния ѝ към момента вид. След седмица очите ще бъдат отстранени и зашити. Може да живее почти пълноценно с останалите ѝ сетива. Пак ви казвам - проявява изключителен характер, неотговарящ на външния ѝ вид. Моля ви, споделете и помогнете да ѝ намерим дом. Аз не мога да се грижа за нея. Оставам на разположение за всеки, който може и иска да помогне.


Източник: Bg-vip.com