Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Родната красавица Венета Кръстева се оказа в прегръдките на Стивън Тайлър, докато той журираше на конкурса „Мис Вселена 2013”.

Популярният рокаджия от Aerosmith страстно нацелува по бузата нашето момиче в паузите на модния форум, зад който стои милиардерът Доналд Тръмп. Русокоската не се класира в челната тройка, но пък беше сред личните фаворити на музиканта. Тайлър, който има афинитет към модели, не пропусна да пофлиртува с българката, като є отправил комплименти за това колко добре изглежда.

В надпреварата за „Мис Вселена 2013”, чийто финал се проведе в концертната зала “Крокус Сити Холл” в Москва, първа стана венецуелката Габриела Ислер. Тя грабна златната корона и награда от $250 000 в събота вечерта на пищна церемония в московската концертна зала „Крокус Сити Хол”. Руската столица за първи път за цялата 62-годишна история на конкурса стана домакин на популярното шоу. „Тазгодишното издание на „Мис Вселена” беше едно от най-зрелищните и закова пред телевизионните екрани повече от 1 млрд. души по света”, обяви собственикът на конкурса американският милиардер Доналд Тръмп. Той обеща в скоро време отново да доведе „Мис Вселена” в Москва.

Стив Тайлър допусна до финала на конкурса едва 16 от 86-те претендентки. Сред тях бяха представителките на Китай, САЩ, Великобритания, Никарагуа, Индия и др. За съжаление 21-годишната Венета Кръстева отпадна още на първия тур, до полуфинала не достигна и представителката на домакините рускинята Елмира Абдразакова.
Конкурсът за най-красив национален костюм спечели Настасия Боливар от Никарагуа. Вицемис Вселена стана 23-годишната испанка Патриция Родригес, а на почетното трето място се оказа 22-годишната представителка на Еквадор Констанца Баес, пише "Монитор"