Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кънтри легендата Уили Нелсън е повече от доволен, че марката марихуана, която пусна на пазара, се радва на голям интерес от страна на наркоманите.

Тревата се продава в комплект с бонг за пушене в аптеките в тези щати, където употребата на марихуана за медицински цели е разрешено, и е под името Willie's Reserve.

"Слушам истории на хора от различни щати, където забраната за отглеждането на медицинска марихуана е отпаднала. Е, това е променило тотално живота им. В легалната трева има смисъл, дори само от бизнес гледна точка, " споделя 82-годишният певец. През 2014г Нелсън започва бизнеса с помощта на семейството си. "Развих им идеята си и всички от фамилията до един ме подкрепиха. Ужасно съм щастлив! Това ще бъде първата в света марихуана за ценители", обеща тогава музикантът.

Сега компанията, която произвежда продукта му, отчита и първите сериозни печалби на борсата. Нелсън е любител на тревата от дълги години. Бил е арестуван неколкократно за притежание на марихуана, но това не го трогва въобще. "Последният път ченгетата дори ми се извиниха. Поискаха ми автографи, после ме пуснаха. Още на излизане от управлението си запалих един джойнт!", разказва той.