Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Броени дни остават до въздействащия спектакъл “DVA SVETA” на Желко Йоксимович в София.

На 20 октомври редом с най-успешния мъжки глас на Балканите на сцената в Зала 1 на НДК ще излязат още 40 изключителни музиканти, доказали своя огромен талант. Виртуозните инструменталисти в акомпанимента на очарователните дамски беквокали ще представят едно невероятно шоу, вдъхновено от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле.

Три екрана с внушителни размери ще допълват елегантната атмосфера на сцената, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост. Освен на неподражаемия позитивен заряд и дълбоко звучене, което носи “DVA SVETA”, публиката ще има възможност да се наслади и на всестранния музикален талант на Желко. Изпълнителят на хита „Lane моје“ ще покаже завидни умения на роял, а също и майсторско владеене на редица други инструменти.

Спектакълът на 20 октомври ще представи красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Йоксимович, като "Ljubavi", “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono nase sto nekad bejase”, “Michelle” и други.