Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Много емоции, свеж полъх и запомняща се мелодия предлага дебютният сингъл на МИКО „Искам те“.

Роденият в Пловдив МИКО (Минко Димитров) е готов с първото си парче цели 8 години след решението, че музиката е неговият път. Той завършва националната консерватория в специалност „Поп и джаз пеене”, след което пробва късмета и таланта си и в музикалния риалити формат,,X Factor” и стига до финалите групата ,,The New Way”.

Истинският му дебют на поп сцената е с песента “Искам те”. Парчето и видеото към него е изцяло продуцирано от самия него, “защото само така мога да съм сигурен, че ще отговаря на това, което съм аз и което харесвам” – уточнява той.

Вдъхновен от горещите летни флиртове, текстът на песента е на самия изпълнител, който създава музиката заедно с Алекс Нушев. „Исках парчето да има музика и емоция в него, които да те накарат да си запееш припева веднага” – казва изпълнителят. Свежото звучене на песента се допълва от мелодичния женски вокал изпят от Зария, с която МИКО учи заедно в Консеравторията.

Хореограф на „Искам те“ на в Виктор Милушев и стилист е Елена Миланова.Режисьор на видеото е Люси Иларионов. “Много съм щастлив, че Люси се съгласи да работи с мен и видя потенциала на “Искам те”. Всеки изпълнител мечтае в дебюта си да има екип от професионалисти и за мен беше важно начело да стои човек, чиито качества са безусловно доказани на международната сцена” – споделя МИКО.