Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

С влизането си във ВИП брадър Цветелин Маринов- Цуни даде заявка, че ще е най-големият плейбой в Къщата.

Е, оказа се един фалшив герой, който като махленска клюкарка бълваше секс истории за бившето гадже на Дани Петканов- Алекс. Оказа се, че Цуни обича да послъгва. И извън Къщата Цветелин се представя за любовник на най-големите чалга звездите.
Но какво се шушука в светските среди за Цуни? Преди време жълтият седмичник „Уикенд“ разкри, че Цуни криел срамна случка в миналото си. Младият мъж бил жестоко унизен от Камен Балбузанов – Куката в столично заведение. Той директно хванал за яката Цуни и го помъкнал към ВИП тоалетната на заведението.
„Абе, на теб нали ти викат Цуни? Хайде сега да си оправдаеш прякора, вземи да ми цунеш оная работа“, отсякъл Камен. След това разкопчал панталона си, извадил члена и го натикал в устата на мераклията на Златка Райкова. През това време негов приятел снимал с телефон насилието. Разреван и окървавен, Цуни бил заплашен, че позорното видео клипче ще бъде разпространено в интернет, ако не си плати. Така Цуни бил накаран да плати „глоба“ от 20 бона за това, че задявал Русата Златка.
Друга история мълви, че Цуни заложил семейния си трактор, за да заведе Преслава до Дубай. Явно Маринов отдавна е скъсал джоба и затова се е навил да се излага за пари във ВИП Брадър.
Източник: Bg-vip.com