Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Новата война в уеб тийн сериалa „Следвай ме“ вече е налице.

Макар и не открита като в първия сезон на сериала, войната вече нахлу в училището, а Бела и София отново излизат на бойното поле.
Този път „виновникът“ е Ники, когото и двете момичета харесват. Макар София и Бела да си дадоха обещание, че ще оставят Ники сам да реши с коя да бъде, нещата не се случват точно така. Двете приятелки атакуват Ники, като това неофициално слага началото на новата война по между им.
Дали Ники показва предпочитание към някоя от двете приятелки? Разберете в новия епизод на „Следвай ме“ >>> http://bit.ly/2wYvDza
Независимо от опита на Алекс да потуши напрежението между двете момичета, неустоимият чар на Ники се оказва по-силен от доскорошното им приятелство. Във физкултурния салон София го предизвиква да премерят сили в баскетболa, но опитът й да унизи Бела, включвайки я въпреки нейното нежелание, вкарва топката в нейния кош. Бела отбелязва точки и когато покани Ники на концерт, но пък София поведе още в самото начало, когато по време на „светофар“ партито на Алекс, целуна Ники.
Междувременно в отношенията на Петьо и Петя отново възниква конфликт. Различията помежду им се задълбочават и са на път да сложат край на връзката им. Дали ще успеят ли да ги преодолеят? Вижте в новия епизод на „Следвай ме“ първо във Vbox7.com