Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Плеймейтката Нора Недкова се изгаври с храната в Черешката на тортата“.

Нора, която демонстрира, че не е от простолюдието и не може да яде каквото и да е, се напи с червено вино. Почна да замеря с пържоли гримьора Валентин Кулагин, който също провали с претенциите си вечерта на Алфредо Торес.
"Ти си пияна на кирка. Ти в момента всичко можеш да изядеш", каза гримьорът. Нора втрещи с признането, че не яде храни на простолюдието.

27867009 10211451163942169 8603939079404753460 n


Зрителите бяха отвратени от поведението на виповете и заляха социалната мрежа с коментари. Публикуваме част от тях без редакторска намеса:
Кравата с Джуките да хваща този до нея за нашийника и да си ходят... Манчев, канете достойни хора, които да ти е кеф да гледаш!
Единственият нормален тази вечер е Люси.По -прости,невъзпитани,нахални и арогантни участници не съм виждала.С какъв акъл ги излъчвате,недоумявам.Ако бях на мястото на Алфредо,щях да ги изритам още на салатата.Голяма селяния.

27858511 10208779332880563 7062052119855438138 n

Тази вечер видях дъното, до което могат да стигнат едни хора с огромно, но по никакъв начин неоправдано самочувствие. Абсолютна простотия, неуважение, арогантност ... Най-жалкото е, че на такива отрепки им се дава национален ефир и то в едно предаване, което е любимо на толкова много хора. Съжалявам, но ако продължавате с този нелеп подбор на хора, които да участват в това, иначе прекрасно предаване, просто ще спрем да го гледаме.
Леле, леле, една селянка убита и едно неопределено грозно същество, незнаещо дали е женско, мъжко, джендър ли е...но пък иначе си поркат, мрънкат, и се правят на големи и интересни, а даже не сме ги и чували кои са!!!!! Браво на Алфредо, че ги изтърпя, аз подобни гости най-учтиво бих ги изгонила от ресторанта...но май ще им трябва и полиция, че да поизтрезнеят в някое районно!

"Алфредо какъв десерт има БЕ"?аз не съм от простолюдието...Каза МИС селянка😂😂😂Връх на "Черешката на тортата".Детето ми на 13г.се възмущава,сложете възрастова граница Моля или ги давайте откачаките,недопили,а направо препили в късните часове!
Ужасна 'дама' с поведението на каруцар!!!В комбинацията с един 'джендър' ли е,каквъв е...?Кошмар на всяка маса!
Диви, тъпи, селяндури!!!!! Особено това малкото нещо с неизяснен пол и произход, и тази префърцунена пачавра, направо ми се повръща!!! Не разбирам защо Алфредо, и може би Люси, са сред тези индивиди?!?!
Свинете в кочината се държат и ядат по прилично от тая ВИП селска пръчка
По нагло,и по тъпо курвище от теб не бях виждал, боклук гнусен мазен !!!

Бой в „Черешката на тортата“: Плеймейтка наби гримьор

Другата седмица зрителите в „Черешката на тортата“ ще се насладят на батални сцени между участниците.