Криско и световни миски на “Мези”

Световни миски участвали на престижния конкурс Miss Globul ще посетят страната ни като гости на...

От Весна Змиянац до Тита и Стенли на “Банкя Мези”

Турската сензация Dolap Dere Big Gang и последната дуетна половинка на Шабан Шаулич забиват на...

Кеба, Павел и Венци, Годжи и Краси Радков на “Стара Загора Мези”

Фестивалът с благотворителна кауза срещу насилието в училищата

Почина Явор Захариев, музикантът загуби битката с наркотиците

Вокалистът на българската група Gravity Co. Явор Захариев е починал в "Пирогов" в София, съобщи Би Ти...

Ива Екимова: Повече от 10 години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към Дими

Повече от десет години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към любовта на живота ми, бащата на...
Световни миски участвали на престижния конкурс Miss Globul ще посетят страната ни като гости на поредното издание на фестивала “Мези”.
Турската сензация Dolap Dere Big Gang и последната дуетна половинка на Шабан Шаулич забиват на фестивала
Фестивалът с благотворителна кауза срещу насилието в училищата
Вокалистът на българската група Gravity Co. Явор Захариев е починал в "Пирогов" в София, съобщи Би Ти Ви след потвърждение от сестрата на изпълнителя.В сряда, 3 април, той бе приет в реанимация в тежко състояние и с опасност за живота, след като малко преди това бе открит в безпомощно състояние в дома си. Най-вероятната причина е свърхдоза амфетамини. Наркотиците те завличат, потапят те в безсмислие, в нехайство, отричат те от всичко, което обичаш и от всичко, на което си способен. Те стават твоя приоритет номер едно. Тежко е, но не е непреборимо, стига да искаш.Най-лесно е да откажеш наркотиците, трудно е да останеш дълго чист.“, сподели преди време Явор пред https://interview.to.
Повече от десет години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към любовта на живота ми, бащата на прекрасната Дара, която имаме.
Фолк певицата Деси Слава крие кървава свада, разиграла се в края на миналата година, и то на първия рожден ден на сина й Борис.
Вдовицата Наталия Гуркова облече народна носия за предаването си "Те са" . Четвъртият брой на “Те са! - специалното интервю” представя ръководителя на Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев” - проф. д-р Елена Кутева, дъщеря на Филип и Мария Кутеви - създатели на ансамбъла.Ще прозвучат песни под нейната диригентска палка.Говорим за фолклора и корените ни, за големите задгранични успехи и малките човешки радости...Благодаря на Elena Hristova за прекрасната носия !, написа в социалната мрежа Гуркова.