Кеба, Павел и Венци, Годжи и Краси Радков на “Стара Загора Мези”

Фестивалът с благотворителна кауза срещу насилието в училищата

Почина Явор Захариев, музикантът загуби битката с наркотиците

Вокалистът на българската група Gravity Co. Явор Захариев е починал в "Пирогов" в София, съобщи Би Ти...

Ива Екимова: Повече от 10 години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към Дими

Повече от десет години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към любовта на живота ми, бащата на...

Мъжът на Джина Стоева с мераци да забремени и други фолк певици

Фолк певицата Деси Слава крие кървава свада, разиграла се в края на миналата година, и то на...

Наталия Грукова пръска сексапил в народна носия

Вдовицата Наталия Гуркова облече народна носия за предаването си "Те са" . Четвъртият брой на “Те...
Фестивалът с благотворителна кауза срещу насилието в училищата
Вокалистът на българската група Gravity Co. Явор Захариев е починал в "Пирогов" в София, съобщи Би Ти Ви след потвърждение от сестрата на изпълнителя.В сряда, 3 април, той бе приет в реанимация в тежко състояние и с опасност за живота, след като малко преди това бе открит в безпомощно състояние в дома си. Най-вероятната причина е свърхдоза амфетамини. Наркотиците те завличат, потапят те в безсмислие, в нехайство, отричат те от всичко, което обичаш и от всичко, на което си способен. Те стават твоя приоритет номер едно. Тежко е, но не е непреборимо, стига да искаш.Най-лесно е да откажеш наркотиците, трудно е да останеш дълго чист.“, сподели преди време Явор пред https://interview.to.
Повече от десет години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към любовта на живота ми, бащата на прекрасната Дара, която имаме.
Фолк певицата Деси Слава крие кървава свада, разиграла се в края на миналата година, и то на първия рожден ден на сина й Борис.
Вдовицата Наталия Гуркова облече народна носия за предаването си "Те са" . Четвъртият брой на “Те са! - специалното интервю” представя ръководителя на Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев” - проф. д-р Елена Кутева, дъщеря на Филип и Мария Кутеви - създатели на ансамбъла.Ще прозвучат песни под нейната диригентска палка.Говорим за фолклора и корените ни, за големите задгранични успехи и малките човешки радости...Благодаря на Elena Hristova за прекрасната носия !, написа в социалната мрежа Гуркова.
На милия и добронамерен човечец, сътворил тази “арт инсталация” върху задната гума на личния ми автомобил,
Няма кой да топли леглото на Венета Райкова. Ето какво написа в социалната мрежа водещата: Еее, хайде де! Откога я чакам тая любов!! Осем месеца съм сама!! А щом започнах да прекарвам вечерите си в компанията на Къванч, значи е време да се появи тая любов.Блондинката лекува самотата с турски сериали.Ехааа!! Седнах да гледам "Искрите на отмъщението" и съм мнооого доволна!! Как я спаси само! Кон, джип, скали, море! И той я понесе на ръце! Ето това е романтика, това е герой! Ами Къванч! Какво да говорим?! Не бях гледала турски сериал от 2009 г., тогава бях с малко бебе, което обичаше да си ляга към осем и аз, за да му пазя тишина започнах да гледам тихичко в хола "Перла"! Много ми хареса историята с Инджи, но после все нямах време да седна вечер да гледам сериали! До тази вечер, когато детето е с баща си, а аз сама пред телевизора! Много обещаващо начало, така обичам, още в началото да има влюбване! Много е хубав този Къванч беее, не го бях гледала 9 години, все същия красавец!!