Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

След толкова години опити на папараци да уловят малко повече плът от Лили Иванова

, освен дежурните крака, които примата сама показва под ултра късите си рокли, най-накрая не професионалист, а любител успя да щракне нещо невиждано.

На уникалната снимка, изпратена за конкурса „Стани папарак" на „Поверително от Н. Л." по ТВ7 се вижда това, което поколения фенове не са си и мечтали да зърнат - циците на певицата.

Изскочили щедро като любопитни зверчета, гърдите на Лили Иванова могат не просто да конкурират, а и да отвеят в състезание бюстовете на много млади девойчета. Стегнати, с идеална форма, те сякаш водят свой собствен живот, който няма нищо общо с гравитацията. „Какви бозки!", възкликват почитатели на примата на нейната възраст, които недоумяват как е възможно на тия години времето да не е докоснало циците й.

Всъщност гърдите на Лили Иванова винаги са били обвити в мистерия. Още преди много години се появи мълвата, че примата си е направила операция в Париж, но не за увеличаване със силикон, а точно обратното - за да си намали гръдната обиколка. Тогава неверници заклеймиха слуха като абсурден, но тази снимка доказва, че бюстът на Лили в момента е много по-прибран, отколкото в младите й години.

И факт, бившият й мъж Янчо Таков неведнъж е признавал, че певицата е имала толкова големи цици, че чак са го задушавали. Същото твърдят и всички останали мъже от това поколение, които са въздишали след Иванова, а нейните плакати на стените в спалните са свидетели на по-интимни преживявания, отколкото съпругите им.

Преди известно време художникът Валентин Бинчев не можа да се стърпи и даде интервю, посветено на гърдите на Лили. „Като млада тя беше много слаба, с много хубави крака, с много хубаво дупе и огромни цици. Ходеше с деколте и толкова й бяха големи и тежки циците, че от врата до долу имаше сини венички - толкова опъната й беше кожата. Много нежна кожа, но деколтето й беше синьо, като дантела изглеждаше", твърди творецът.

Той си спомня, че когато певицата се омъжила за Янчо Таков, приятелският кръг я кръстил „Лили Иванова такова", демек от „таковане". „Много палава беше и пак казвам, като малка имаше много хубави крака, много тясно дупе. Тя беше мечтата на цялото мъжко съсловие. И на всичките тези неща - големите цици, леле майко! Даже се носеше слух, че е ходила в Париж да си ги намалява", добавя Бинчев.