Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Скандално известната манекенка и участничка в предишен сезон на Биг Брадър Галя Литова призна, че е имала взимане-даване с дрогата.

Моделката бе гост в предаването "Преди обед" по bTV, където я представиха като една от най-успелите и скъпо платени наши манекенки в чужбина. Литова не скри, че в миналото се е наложило да мие прозорци, за да се издържа. Популярна е и с връзката си преди години с Дичо.

В момента бившата вече моделка е международен съдия на киноложки изложби и горд собственик на 6 грифона. Преди две години се омъжила в Индия за италианец, който живее в Маями, а двамата се запознали в Ибиса. Година и половина имали невероятна любов, но сега живеят разделени. Връзката не продължила поради различие в мисленето.

Литова казва, че в момента до нея няма никого, освен кучетата й. Не излизала и по заведения. Къде да срещнеш някого, на изложбите за кучета ли..., шегува се моделката, която вече е на 34 години.

Брадърката смята, че агенциите употребяват моделите и този тип работа изхабява невероятно - и физически и емоционално, и стресът е голям. Но не това била причината да спре с появата на подиума, а грозните атаки след участието и в Биг Брадър, заради които сметнала, че повече не може да се върне в тези среди.

Веднагта след участието й в нета изтече порно клип, за който се твърдеше, че е с участието на Литова.Плъзнаха и слухове, че се дрогира.

"Да, употребявала съм, опитвала съм, но никога не съм била зависима, популярната дрога съм я опитвала", признава тя.

Почна се голяма атака срещу мен, отидохме с майка ми при продуцента на "Биг Брадър" Нико Тупарев, за да го помолим да спре атаките срещу мен, но той обясни на майка ми: "Госпожо, няма как да стане да спрем". Според мен тези атаки са свързани с излизането ми от риалити формата, тъй като обърках плановете на продуцентите за победителя, допълва Литова.

Към днешна дата мечтата й била да има детенце.