Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Виктория Терзийска от група ,,Мастило" може да се похвали със солиден сексуален опит.

Изпълнителката е преспала с близо 200 мъже, издадоха пред „Всеки ден" запознати с любовния й живот.

Голяма част от гаджетата й са известни в медийното пространство левенти. Първият сред тях е певецът Влади Ампов - Графа. Тя се залюбва с него, когато е 18-годишна и току-що e завършила училище. Именно Графа отнема девствеността на крехката тогава девойка.

6 месеца след началото на романса Влади сложил край на отношенията им. Той й обяснил, че е по-добре да си останат само приятели, вместо да развалят отношенията си с караници и скандали.

След него палавата вокалистка на „Мастило" се ориентирала към китариста на бандата Десо. Двамата имали близо едногодишна връзка малко след създаването на групата. Те дълги години криеха факта, че са имали интимни отношения, но преди време брюнетката призна, че двамата са били двойка в живота.

„Да, вярно е, че навремето имахме връзка, но просто преценихме, че не сме един за друг и се разделихме", заяви Вики преди време. Днес Десо е щастливо женен за наследницата на тв водещия Иво Танев - Албена, и двамата имат дъщеря на име Алина.

През 2003 г. Терзийска вкарва в леглото си водещия на „Стани богат" Ники Кънчев и двамата изкарват близо 2-годишна връзка, както преди време разкри „Всеки ден". По това време Ники е сгоден за настоящата си приятелка Даниела, която е майка на детето му. Това обаче не му пречи да се облажи с кръшната изпълнителка.

След Кънчев изпълнителката с „кафевите очи" се хвърля в прегръдките на политика Емил Кошлуков. С него чаровната брюнетка изкарва малко повече от година, като гледа по всякакъв начин да се възползва от връзките на бившия депутат от 39-ото Народно събрание.

„Виктория винаги е била готова на всичко, за да пробие на музикалната сцена", разкриват нейни познати. Следващият в дългия списък на вокалистката на ,,Мастило" отново носи името Емил и се занимава с бизнес с кетъринг.

През лятото на 2013 г. Терзийска е в обятията на нов мъж. Този път тя забива манекена и барман Генадий Наков, но двамата изкарват заедно едва няколко месеца. Междувременно певицата се ориентира към по-голяма „риба" - ценителя на фолк диви Коко Динев. Въпреки че по това време Коко е с Емилия, той изкарва кратка афера с колежката й от поп жанра.

Брюнетката посреща 2014г. в обятията на друг бизнесмен - Веселин Янков, собственик на нашумяла верига сладкарници, но и с него не се задържа за дълго.

Виктория Терзийска стана майка за първи път през април 2016, дни преди да навърши 37 години. Малката е кръстена на майката на изпълнителката. Щастливият татко на малката принцеса е петролният бос Петър Величков. Двамата се сгодиха на италианския остров Капри.