Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ето какво написа в социалната мрежа срещу Николета Лозанова и продуцентите й:

Да, категорично заявявам! Вие сте гонореята в Българския ефир! Срам нямате ли, че да позорите честни хора! Никой няма право да злепоставя , така и нарочно! Конституция!Срам! Кепазите честни хора в името на лакомията си!Не сте били родени, когато съм снимал филми! Говнояди! Ама, ще се видим де....Ще се поздравим))))

Не мога да понасям вече Иван Гранитски и Андрей Слабаков! Андрей Ляпчев и Иван Гешов! Ми, то от пиене на 1 малка ракия, мозъка ми се замътва! И за това, реално се дава кръв в Пирогов! Да видим какво има в мойта, а какво в Папарашката! Субстанцията, за която говоря битува с месеци (не знаете ли за допинг пробите?) Стиска ли на Вагиндрей да прояви морал и да признае, че от лично обезсмислие се подаде на кепазене на приятел?

Гледам снимка. Виждам целулитен гъз, и до гъза джудже! Да се чудя ми хрумва-гъза ли е джудже, или джуджето е гъз? А, отсреща е Тасос-Гъза колкото острова....,.И джуджето голямо! Всяко джудже си заслужава целулитен гъз! Пясък и перли...Да публикувам ли снимката, бе пикльо?

Днес наистина открих нова професия! Телевизионна проституция! Дрипави джуджета шефстват...и проституират в ефир! Разпознаваеми са:-едното прилича на другото, и двете образуват общ мозък! На Чехълче)))

Познавам кривокрак продуцент! Толкова кривокрак, че си мисля дали не е преплувал Тихия океан яздейки бъчва?!?!?!? И имайки предвид, как е яздена жена му, то ездата стана национален спорт???Джудже!

Господин Лозанов, бихте ли се самосезирали? Защото аз ще ви съзирам! Едно е цици в ефир, друго е да те излагат пред децата ти! Приятели сме...ама ще си свършите ли работата? Конституцията! Това е! Ако това не се спазва-.............В Родината ми трябва да действат ЗАКОНИ!

Абе, близнята и пикнята няма ли вече да ме вземат на щат?Толкова ли няма за какво да пишете, че само с мен се занимавате? Е сега вече кривите артритни пръстчета щракат по клавиатурата и "донасят" поста ми!)))))

Мистика, или статистика? Гномове пъплят в телевизия! Статистика-телевизията е с просешка тояга-гномовете се преселват! Мистика или статистика? Телевизия не ще продуцентогноми-резулат-получава: най-голямата гледаемост! Сега ефирния паразит (гном) се приюти....съжалявам, ама само Виктория Петрова ми се гледа.....защото е красива. TV B-вие сте аламинут!))))))