Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

В последните седмици ставаме свидетели на невероятния успех на Мегз с новия ѝ проект kupisivsichko.

В новата платформа на топ дизайнерката, тя предлага невероятни и качествени продукти за всяка млада дама на достъпна цена. Запознати твърдят, че поръчките не спират, а клиентите стават все по-доволни от покупките си. Самата Мегз не веднъж е заявявала, че постоянно мисли за нови концепции и за това как да задоволи максимално нуждите на своите клиентки, които не спират да се увеличават.

От различни източници разбираме, че нейното ежедневие е станало все по-натоварено с работни ангажименти, но успешната топ дизайнерка въобще не се оплаква, дори не спира да качва клипчета в социалните мрежи, в които изразява своята своето щастие и благодарност за големия успех, който жъне с новия си проект.

Въпреки всичко до нас достигна информация, че доскорошната ѝ половинка Демир Доган не е бил много щастлив от безкрайните работни ангажименти на Мегз и липсата на време, в което да се виждат. Може би това е довело и до разрив в отношенията между двамата влюбени. Обожателите на топ дизайнерката хич не са малко и тя не е останала дълго време сама. Приятелки на Мегз ни споделиха, че са я забелязали в елитно столично заведение, намиращо се в тузарския квартал Бояна сред невероятната природа на Витоша. Там тя е била в усамотената и романтична компания на Юлиян Ненчев. Младият бизнесмен е популярен като парфюмния експерт на българския хайлайф.

Много от българските звезди не веднъж са споделяли, че без никакви съмнения се доверяват на Юлиян да подбере най-добрия парфюм за тях за всеки сезон. Явно и Мегз му се е доверила, но най-вероятно не само за ароматите, а и за нейното лично време, колкото и малко да е то. Тепърва ще видим каква ще е реакцията на Демир Доган, както и самата развръзка в отношенията между младия бизнесмен и Мегз.