Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

От няколко месеца насам Слави Трифонов посяга към виаграта в опитите си да е все още сексуално активен.

Водещият изгубил неотдавна либидото си, заради което го стимулирал със синтетика, мъчейки се да задоволи партньорките си в леглото, твърди "Хот Арена". Според дама, минала през леглото на Дългия, сексът с него бил истинско мъчение. Дори и стимулантите не му помагали в леглото, което го изнервяло и правело зъл с жените.

Откакто се раздели с балерината Мартина през 2014-а, Слави така и не успя да намери жена, с която да я замени. Липсата на сериозна половинка обаче не възпира водещия да контактува с различни жени, само че във времето той започнал да страда от нередовна ерекция. Шоуменът от Учиндол започнал да бори засечките в леглото с таблетки виагра, които му давали необходимата мощ и сила да се чувства пълноценен мъж в леглото. Дългия споделил за приема на хапчета пред личния си лекар, който обаче го предупредил да не прекалява с виаграта заради редицата рискове, които крие на пръв поглед безобидното хапче.

Преди да стигне до синтетичната виагра, Трифонов стимулирал либидото си с различни афродизиаци, таблетки от билката бабини зъби, но след като нищо не дало желания ефект, той направо посегнал към хапчето, гарантиращо експлозивна мощ. Гологлавият шоумен се чувствал далеч по-спокоен след приема на таблетката, а и ефектът й бил налице. Освен от възрастта и спекулациите покрай здравословното му състояние през годините неволите със самолета на Трифонов вероятно са породени и от нестихващото напрежение покрай професионалните му ангажименти. Притискан да влезе в политиката, същевременно и от изтичащ договор в Би Ти Ви, Дългия очевидно не може да се отърси от неразбориите дори когато е в леглото.

Близки до водещия на „Шоуто на Слави“ споделят, че в момента той движи предимно с жени, с които е имал вземане-даване през годините и срещите им са предимно на интимна основа. Държанките му били изключително дискретни и проверени, като след всяка среща с водещия си тръгвали с плик, пълен с пари.