Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Порно клип с участието на Калина Паскалева обикаля светските среди в София.

Скандалната бивша моделка, която нашумя с бестселъра си "Дневникът на една курва”, е основно действащо лице в 12-минутно видео, в което демонстрира виртуозни сексуални умения.Клипът е правен преди 6 години, когато Калина се беше проявила като прелъстителка в риалити шоуто „Островът на изкушението”. По това време наперената пловдивчанка е спрягана за любовница на Георги Иванов – Гонзо. В порно клипчето обаче прави секс с друг кавалер, който е с неустановена самоличност.

Видеото е предложено на в. "Уикенд" срещу сумата от 10 000 лева. Изданието се е възползвало само от няколко стоп кадъра. Пикантният запис обаче стои в телефоните на куп популярни баровци, които си го разменят и се дивят на уменията на Калина в секса.

Прави впечатление, че тогава девойката все още разчита на натуралния си чар. Тя е без силиконовите устни, които, както сама признава, е надула през 2010 година. Няма я и татуировката й.

Приятели на Калина оспорват, че жената в клипчето е именно тя. Според тях, порното е с нейна двойничка и се разпространява от отхвърлено гадже на бившата моделка. „Тези кадри са дело на един неин бивш приятел, когото тя заряза. Намерил отнякъде аматьорско порно с жена, която поразително прилича на Калина . Опитваше се да я изнудва, но Паскалева не му се поддаде на рекета. Това е фалшива сензация – Калина не е светица, но не е и момиче, което доброволно ще се снима в домашно порно”, твърди една от най-добрите й приятелки Елена.

Лансира се и друга версия. Според нея, на видеото е самата Калина Паскалева, която нарочно е пуснала клипчето, за да си направи реклама. „Калина е умна и хитра и добре осъзнава ,че лоша реклама няма. Та нали след порно клип кариерата на Галена литна в небесата. Явно и тя е преценила, че това ще е добре дошло за нея. Иска да вдигне шум, за да увеличи продажбите на книгата си. Освен това след излизането си от Къщата ще пише продължение на романа си „Дневниците на една курва”. Затова каква по-добра реклама от скандал с порно клип”, смятат хора от обкръжението на Паскалева.