Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кристина Патрашкова защити 66-годишния актьор Стоян Алексиев, който бе хваната да бърка в гащите на младата си изгора.

Ето какво написа в профила си:
Сгащеният в непристойни пози с младо момиче в центъра на София талантлив актьор Стоян Алексиев е най-обсъжданият мъж не само в арт средите. Бил безсрамен, неморален, уронвал престижа на професията. Темата за личния живот и демоните в душата е сложна. Важното в случая е друго. Стоян, щракнат с млада любовница, е папарашки удар - така е по цял свят, когато става дума за известни хора. Защо обаче същите теза парараци не могат да сгащят депутати и министри с любовници, хора от ъндърграунда, изобщо съмнителни типове. Дали защото последните се движат с охрана или медиите са страхливи. Такива като Стоян Алексиев е лесно да разобличиш. Ще свършиш обаче нещо смислено, ако погнеш хората от властта. А дано, но надали.
"Това е моята приятелка!", обясни отношенията си с 24-годишната Ивана Бобойчева актьорът. Двамата бяха хванати в интимни пози преди дни от фотографи на вестник Уикенд. "Не разбирам защо се шуми толкова от акт, който хората правят по цял свят - да се прегръщат, да се държат за ръце или да се целуват в устата. Аз и с Теди Москов се целувам, ама никой не роптае срещу това и не ме нарича как ли не", обясни пред "България днес" разочарован Алексиев.

"Ивана е моя приятелка, сега, дали ми е любовница, това са неща, за които дори не ми се говори, гавра е някаква с мен. Влиза се в личното ми пространство, което ми е неприятно", тъжно промълви екранният д-р Генадиев.

Източник: Bg-vip.com

Актьор от „Откраднат живот”: Възбудих се на сцената

Актьорът Александър Димов е роден в Пазарджик. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на Крикор Азарян и Тодор Колев през 2005 г.