Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Майка от София се оплака, че актрисата Яна Маринова се държала нагло с нея и детето й, докато паркирала джипа си.

Ето какво написа във фейсбук групата „Майките на София“ пострадалата Ваня Неделчева:
Момичета, днес с малката седяхме и чакахме мъжа ми под сянката на едно дърво на една тясна уличка, по която не минават коли. Пьрзаляхме една топка (Слава Богу, че не тичаше в момента), до момента в който не се появи един джип БМВ. Спря, огледа се, видя ни, че играем и тръгна кьм нас. Едва си прибрахме краката да не ни прегази. Паркира точно пред нас. Беше на 1 см от стъпалата ми. При абсолютно празна улица и много места за паркиране. Малката се изплаши и заплака. От колата излезе актрисата Яна Маринова.

И попита с насмешка дъщеря ми защо плаче, дали е защото е паркирала там. Малката потвърди. После "великата" актриса каза, че само тук имало сянка и нейната кола не можело да стои на слънце. Съответно ние трябва да се мръднем. Аз бях още ошеметена и само гледах като идиот. Не можех да повярвам на цялата тази наглост. Честно казано не знаех и как да реагирам. Малката ме пита "Защо не направи нещо, мамо?" Беше много разочарована. И аз не знаех какво да отговоря. Онази гордо се изниза от колата, а ние трябваше да се мръднем и да търсим нова сянка. Сега ме е яд. Голям урок дадох на детето, няма що..

Ето и отговорът на Яна Маринова:
Здравейте! Казвам се Яна Маринова и това е официален отговор на пост на г-жа Ваня Неделчева. Ако ми позволите, бих започнала така:
"Г-жо Неделчева, приемете моите най-искрени извинения към вас и дъщеричката ви! Никое дете не бива да бъде огорчено, да пита майка си "Защо не направи нищо" и да не получава ясен отговор, ако нещо е несправедливо в очите му!"


Затова аз сега бих искала да и отговоря, не както направих онзи ден, по своеобразно детски начин, а най-отговорно. Мило дете, мястото, където ти играеше на топка е паркинг за коли. Там минават и паркират автомобили, мотори, велосипеди и чичковци носят разни опасни материали, защото мястото се ремонтира. Също така паркинга е направен нанагорнище, за да се спускат и кофите за боклук, когато дойде боклукчийската кола, а ти търкаляше топката в мръсното. Понякога батковците с моторите се засилват и изведнъж изскачат от завоя и можеха да налетят право на теб. За щастие аз винаги взимам завоя много бавничко и затова спрях и изчаках докато се преместите с мама. Точно от другата страна на зелената тревичка с борчетата сме направили кафене, където не можеш да играеш точно с топка, но можеш да играеш на други неща и да ви е много приятно, докато чакате. Там можеш да не пиеш нищо и пак да си стоиш, на която масичка пожелаеш под сянката. Направили сме кафенето, за да ти е уютно и комфортно, а не да се притесняваме, че колите на паркинга може да ти попречат, за да се чувстваш щастлива!


Г-жо Неделчева, благодаря ви, че сте намерили начин да проявите негодуванието си от ситуацията, след като на момента не сте намерили правилните думи. Вярвам, че сега се чувствате по-спокойна и ще бъда повече от щастлива да се поправя. Следващият път, когато паркирам автомобила си на предназначеното за това място, няма да включвам аварийни светлини и да изчаквам докато хората преминат и мястото се освободи, а ще сляза и най-учтиво ще помоля вас или пък който родител би бил там, да заведе детенцето си и да седнат в кафенето. Грешката е изцяло моя и също така много съжалявам, че в обекта нямаме на разположение детска площадка. Но вярвам, че и вие с дъщеричката ви ще се чувствате по-добре, ако сте някъде, където не преминават автомобили и не седите на бордюра.

Източник: Bg-vip.com