Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Сянката на миналото отново ще надвисне над МБАЛ „Св. Кирил“. Тайните на доцент Банков ще започнат да се разкриват след нови сблъсъци с екипа на болницата. Единственият доверен човек, който ще научи истината за семейството и предишния живот на Банков ще се окаже Евгения. Междувременно с миналото ще се срещне и Наталия, чийто баща ще се озове в болницата. Срещата със съдия Ангелов на свой ред ще разтърси отношенията й със София и Калин.


Желанието на д-р Хинова да забременее ще вземе превес над личните и професионалните й отношения, провокирайки откровен разговор с доцент Мазов и колегите й. На професионален кръстопът ще се застане и доцент Захариев, който ще задълбочи здравословния си проблем с пълното му неглижиране. Галя и Виолета ще се опитат да вразумят Петър, докато той се изправя пред едно от сериозните изпитания в кариерата си.
Преминалата във временен отпуск Вяра ще се впусне в ново начинание. Хобито й отново ще я отведе към болницата, а присъствието й няма да остане незабелязано.


Каква е голямата тайна на доцент Банков? Ще сплоти ли семейството завърналия се баща на Наталия? – ще разберете тази седмица в епзиодите на "Откраднат живот: Чуждо тяло" – от вторник до петък, в 20:00 ч. по NOVA.

Стоян Алексиев се изповяда, след като бръкна в гащите на Ивана: Папараците са нацисти

66-годишният актьор Стоян Алексиев , който бе хванат да бърка в гащите на 24-годишната Ивана Бобойчева, се изповяда пред Галя Щърбева за изневярата си.