Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Даниела Арнаут, по-известна като биве гадже на Димитър Бербатов избухна в социалната мрежа срещу танцьорка от Бургас, която обаче се оказала проститутка.

Публикуваме поста на Арнаут без редакторска намеса.

Хаххххх фейсбук ми изтрива цял пост защото тая докладвала поста ми 😆😆😆😆😆ми нищо аз пак може да си го напиша а фейсбук и неговите двеста и петдесет условия на комуната и техните безкрайни изисквания какво можело и какво не може да пиша и публикувам в профила си го решавам само аз ,,не и фейсбука ( че като чета целия списък с условия първо ми се завива свят и второ се чудя дали няма да им е по лесно направо да ми кажат какво може тоест -НИЩО ) и фейсбук това не е bulling това си е чисто и просто истина във вид публично наказание или това кой каквото си направи сам никой не може да му го направи ,,,,разбирате ли разликата или в Америка още не сте стигнали до това ниво на мислене и да правите разлика 💁💁💁💁💁 в Америка имат трети пол обаче не и свобода на словото гениално 😆😆✌️😆😆😆 един пост винаги може да бъде игнориран направете си БУТОН dislike не бъдете чак толкова любезно лицемерни фейсбук

александра

Въпросната танцьорка се казва Александра.

Добър ден 🙂 на вниманието на всички елитни клубове и техните департаменти , бекстейджове и отдел ТАНЦЬОРКИ И МОДЕРНИ КИФЛИ !!! БАЛЕТИ И менеджМенство които държат на левъла и репутацията си ,,, бъдете по внимателни в избора си на танцьорки защото в тъмното винаги ще се намери по едно гнило яйце , което да вмирише цялата кошница с яйца ,,,а точно вие да се объркате и да си го приберете във вашата кошница ,,,стават грешки !!! Отваряйте си очите на 4 👀👀👀👀👀👀разчитам на вашият професионализъм 😉😉😉 и НИКОГА НЕ СВАЛЯЙТЕ НИВОТО СИ За ДА ПОЛЗВАТЕ нископлатени бръмчалки от най древната професия на света ,в КЛУБЪТ / бекстейджа или ЕКИПА си ,,, казвам го от дългогодишен опит в клубове /екипи и балети и да ползваш ПЛАТЕНА ХРАЛУПА е чисто и просто дъното !!!!! без значение кой левъл гоните !!!! да си знаете 💁а точно тези среди са доста тесни и истината винаги излиза на яве , да кажем ,,,,🙈🙈🙈🙈🙈сега на вашето внимание публикувам профила на един доста влачен парцал , който се оказва една истинска такава ,платена Бръмчалка /цветарка и за жалост я разкриваме доста късно или по точно когато тя вече успя доста амбициозно и нахално по много долен начин да запали главите на доста хора направо пожар си беше 🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️( а колко и е тарифата тя ще каже ,,, ) публикувам я сега единственно с цел за да я видите и запомните добре и второ с цел реклама за да може тази порно-фурия и всички нейни потенциални клиенти и почЕтатели , читатели и навитаци да си я ползват според истинското и предназначение и със здраве и за да може момичето да има колкото се може повече клиенти и да не се притеснява в изразяването на себе си колкото се може повече ,,, да намери и своята Ом точка в живота не само Джи точката си да се чувства удобно комфортно и в хармония,,,, но да не си въобразява и самовнушава ,че е каквато и да било ТАНЦЬОРКА и да си го напомня по-често !!!!!!!! защото аз лично съм и помагала доста ( бях хитро манипулирана и съм и търсила многократно ангажименти и поле на изява а това момиче ми се изаква на главата и реално не е добре с нейната собствена глава ) и се опитва да се внедри в света на танцьорките по доста долнопробен и агресивен начин но аз лично искам да я светна , че точно в този свят тя и нейните подобни нямат място и вратите за нея и такъв тип момичета винаги са били затворени !!!!! и изключения НЯМА !!!!! П.с. И мамка му искам да спреш да ме имитираш по маниери , и външен вид изгради си собствена индивидуалност !!!!