Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Мира Добрева е прекалила с козметичните интервенции и лицето й вече прилича на добре узрял пъпеш от някой крайградски бостан.

Освен с абсурдните въпроси към гостите на предаването си, "журналистката" стряска зрителите с "опъната" визия, пише "Уикенд". Родената в смолянско село дама открай време е любителка на козметичните процедури, които допринасят женската младост и красота да се съхранят по-дълго време.

Съпругата на Жоро Торнев не пропуска нито една новост в пластиката, уголемяването на устните и опъването на бръчките.

Редовно посещава салоните за красота и не пропуска шанс да заглади кожа с крем, гел и подмладяващи инжекции. Така водещата се опитва да изглежда свежа и позитивно настроена на малкия екран, но за беда ефектът и обратен.

Водещата напоследък "взривява" аудиторията и с неадекватните въпроси към гостите си. От всякъде личало, че толкова е заета с професионални и служебни задължения, че няма време да прочете сценария и да проучи предварително кой ще й гостува.

"Наскоро в студиото на Добрева гостуваше каракачанин. Тя не само, че не знаеше името на гости си, но му отправи напълно неадекватния въпрос:

"Вашите основни животни кучета ли са"? След като чу, че каракачаните отглеждат основно овце, красавицата повдигна вежди в знак на учудване.

Явно бе чувало само за каракачанската порода кучета. Наскоро пък получи и "Златен скункс", след като навръх националния празник въздишаше по татуировките на полугол млад мъж.