Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

След като превзеха зала “Арена Армеец” в София, този юни с подкрепата на Община Пловдив организаторите от Game Evolution ще пренесат емоциите и магията на видео игрите в Панаирна палата № 2.


„Пловдив е-Арена“ ще се проведе на 17 и 18 юни и ще събере на едно място турнири по най-популярните игри сред геймърите – League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Hearthstone, FIFA17 и много други. Общият награден фонд на фестивала възлиза на над 12,000 лева!
Освен състезания ще има много забавления, подготвени за посетителите – виртуална реалност, ретро аркадни игри, рейсинг, зона за мърчъндайз, косплей, К-поп и специална фен зона за звездите от професионалния гейминг отбор на BPro!
Уникалното косплей шоу се организира от AnimeS, по чиято покана пристигат три световноизвестни европейски звезди - Naru’s Cosplay, Kicka и Mini-Nene Cosplay. Освен на забележителните костюми феновете на азиатската култура ще могат да се насладят и на K-поп изпълнения от български състави.
Билетите са в продажба в сайта на ePay и на касите на Изипей. За геймърите от София има и бонус опция - на място в Play Hub: Next Level. По-подробна информация за събитието можете да откриете на http://gameevolve.com/