Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Хороскоп за 21 август 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Идеален ден за пътешествие. Най-добре ще е да сте в близост с водни басейни, така ще се възстановите най-бързо. Сутринта може да възникнат някои конфликти, но с повече разум лесно ще се разрешат.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днешният ден направете като една истинска ваканция, опитайте да я изживеете пълноценно. Все ще се намерят разни типове, които ще се опитат да ви помрачат настроението, но вие не им доставяйте това удоволствие.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не се поддавайте на всеобщото мрънкане, в края на краищата все още е лято и е просто обидно да бъдете намръщени. Идеален ден за забавления и спорт. Ако прекарате повече време в компанията на малки деца ще се усетите дори и подмладени.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Трябва да степенувате приоритетите си преди да пристъпите към действие. Имайте предвид, че есента все още не е настъпила, така че не се захващайте със зимнината, а гледайте да сте по-дълго навън.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Денят е с доста богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да е ви зарадва особено. Утешете се поне, че е в резултат на мили чувства.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не е лек този ден. Може най-неочаквано да се окажете предадени от човек, в когото сте се клели. Не го съдете, просто се опитайте да разберете мотивите му, нищо чудно да се окаже, че ви е направил добро.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Трудно ще успеят да ви разтревожат, днес ще виждате положителното във всяка една ситуация. Дори на моменти може да сте малко авантюристични.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Бъдете по-бодри, не се палете за дреболии. Вечерта ще бъде такава, каквато очаквате, но ако се изтощите емоционално през деня, няма да можете да й се наслаждавате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Гледайте да подредите нещата си през деня, защото привечер не всичко ще става според желанията ви. Не се поддавайте на провокации и се опитайте тактично да прокарате своята линия.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Почти през целия ден ще сте доста тягостна компания, не че няма да има причини, но струва ли си да разваляте деня си. Вечерта изведнъж ще ви се върне желанието за живот и тогава ще съжалите за тези така тягостни мисли през деня.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще трябва да претворите разсъжденията си в практиката, а това не винаги е лесен процес. Гледайте да свършите нещо, вместо да развивате празни теории. Дори и да не го направите, можете да си позволите малко разпускане.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Поводи за черни мисли няма да ви липсват, но в този сезон е непростимо да им позволите да се загнездят в съзнанието ви. Прекарайте по-голямата част от деня с хора, които биха ви разведрили, вместо да ви задълбават все повече в мрачните ви настроения.
Хороскопи от astro5.net