Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Този уикенд, 5 – 6 август на плаж „Червенка” в северната част на къмпинг „Градина” ще се проведе първото гурме събитие на третия MasterChef на България - Божана Кацарова.

Музикалият-гурме-арт фестивал представя концепцията на „скандалната” победителка в любимото кулинарно шоу на България за „изнесен ресторант” на неочаквани места – в градска среда, на плажа и др.

 

„Събитието има за цел да свързва хората, музиката, храната, изкуствата и различните гледни точки в едно колаборативно изживяване и честване на живота и природата. Едно събиране, което да ни връща към корените и ритуалите ни и най-чистите човешки емоции. Място на което да задоволим всичките си сетива.”, коментира Божана. Тя покани всички да се включат в събитието с вход свободен, за да почувстват удоволствието на всички нива.

 

В рамките на два дни на плажа ще музика ще пускат едни от най-популярните DJ-r, сред които AnatolkiN, MEDO, Peppou, Shosho, Soulful Traveller, Stefan Popov, The Foreigners, Valdy и гостът от Мексико Gemm. На фона на приятната музика гостите на събитието ще могат да опитат специалитетите на Божана в обособен Food Corner, да се запознаят с йога практиките по метода ащанга виняса, да се включат в разнообразни работилници, да посетят щандове на местни производители, да се насладят на рисуване на място на картини и временните татуировки с къна. В събота по залез слънце носителката на престижната титла MasterChef ще поднесе и специална 7-степенна вечеря с гурме деликатесите, с които спечели адмирациите на Chef Виктор Ангелов, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев на финала на шоуто.

ПЪРВО В BG-VIP.COM: Божана печели MasterChef

Божана Кацарова на 27 години от град Амстердам е победителят в тазгодишното издание на MasterChef, научи първо bg-vip.com.