Старото табло на „Васил Левски“ ще светне с познат резултат за „75 години Георги Аспарухов“

Специално за грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов - Гунди“ старото табло на стадион...

Гунди отново на стадион "Васил Левски"

Една от големите изненади, които подготвят организаторите на грандиозния спектакъл „75 години...

Български скейтбордист трупа милиони гледания

Део Катунга е част от отбора на българската марка за дизайнерски чорапи Stinky Socks, като я...

Чепеларе приема Държавния шампионат по спускане

Близо 100 са записаните за участие в Държавния шампионат по спускане за 2018 до момента, а...

България за първи път отбелязва Световния ден на скачането

Цял уикенд, посветен на забавленията във въздуха очаква любителите на адреналина!
Специално за грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов - Гунди“ старото табло на стадион "Васил Левски" ще „светне“ отново на 11 август за мача Левски - Милан.
Една от големите изненади, които подготвят организаторите на грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов“, е уникалната възможност самият Гунди да присъства индиректно на мача между Левски и Милан в негова чест. Единственият вариант това да се случи е великият образ на емблематичната деветка да бъде пресъздаден като холограма на зеления терен на 11 август. Несъмнено това се прави за първи път на спортно събитие в България и технологично е изключително трудно. Достигането на максимално качество на триизмерния образ на незабравимия български нападател е нелека задача, с която се е заел специално подбран екип от международни специалисти. Така на 11 август на срещата между сините и седемкратния победител на Европа една история не само е на път да бъде продължена, но има реалната възможност да се постави началото на нещо иновативно и изключително емоционално същевременно. Всички заедно на 11 август в чест на Гунди! Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 11 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между Левски и Милан търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г. Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.
Део Катунга е част от отбора на българската марка за дизайнерски чорапи Stinky Socks, като я представя на състезания в Германия.
Близо 100 са записаните за участие в Държавния шампионат по спускане за 2018 до момента, а предварителната онлайн регистрация продължава да тече.
Цял уикенд, посветен на забавленията във въздуха очаква любителите на адреналина!
Българин спечели престижната шампионска титла от едно от най-големите състезания по карате киокушин за годината
Spartacus (SFC6) предизвиква най-добрите наши бойци в зала “Арена Армеец”