Националът Галин Иванов почерпи с френско гурме

Националът ни Галин Иванов отпразнува 31-ия си рожден ден в шикозен френски ресторант в Сомбатели, Унгария.

Венци Стефанов приклещи Галин Иванов

Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа че не е забравил откъде е тръгнала...

Старото табло на „Васил Левски“ ще светне с познат резултат за „75 години Георги Аспарухов“

Специално за грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов - Гунди“ старото табло на стадион...

Гунди отново на стадион "Васил Левски"

Една от големите изненади, които подготвят организаторите на грандиозния спектакъл „75 години...

Наско Сираков към Кирил Домусчиев: Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ

ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, "специалистът" по футбол
Националът ни Галин Иванов отпразнува 31-ия си рожден ден в шикозен френски ресторант в Сомбатели, Унгария.
Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа че не е забравил откъде е тръгнала успешната му кариера на футболист.
Специално за грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов - Гунди“ старото табло на стадион "Васил Левски" ще „светне“ отново на 11 август за мача Левски - Милан.
Една от големите изненади, които подготвят организаторите на грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов“, е уникалната възможност самият Гунди да присъства индиректно на мача между Левски и Милан в негова чест. Единственият вариант това да се случи е великият образ на емблематичната деветка да бъде пресъздаден като холограма на зеления терен на 11 август. Несъмнено това се прави за първи път на спортно събитие в България и технологично е изключително трудно. Достигането на максимално качество на триизмерния образ на незабравимия български нападател е нелека задача, с която се е заел специално подбран екип от международни специалисти. Така на 11 август на срещата между сините и седемкратния победител на Европа една история не само е на път да бъде продължена, но има реалната възможност да се постави началото на нещо иновативно и изключително емоционално същевременно. Всички заедно на 11 август в чест на Гунди! Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 11 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между Левски и Милан търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г. Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.
ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, "специалистът" по футбол
Мика Стоичков, дъщеря на футболния ас Христо Стоичков, призна в тв предаване, че левскарите я освиркват и я мразят повече, а цесекарите са приятни.
Мис Джуки - Габриела Радославова призна в телевизионно предаване, че е била гадже на футболиста Орлин Орлинов и също е била бита от него.