Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Футболистът и участник от "Сървайвър" - Светльо Бърканичков, споделя, че вече е нов човек.

Той е оставил нощния живот и се е посветил на семейството, което има.

"Приключих доста отдавна с любовния фронт. Откакто съм с жена ми и имаме детенце, съм пас. Обожавам малкият Мартен. Един прекрасен син, който много ме радва. Пет годинки направи на 1 февруари. Мартен и Анита - те са моята вселена. Те са всичко за мен. Когато има любов, когато има разбирателство, значи всичко е нормално. Какво повече му трябва на човек? Но все пак се опитвам да се поддържам, да изглеждам добре. Ходя на фитнесче, тичам почти всеки ден, обличам се модерно, прически, ала-бала", споделя футболистът пред Блиц.

"В дискотека не съм влизал вече от 3-4 години. По темата "жени" мога да говоря три дни и три нощи, но никой няма да ме разбере. Имам си мои виждания и критерии и признавам, че съм или по-скоро бях сексманиак. Това може да го потвърди всяка една жена. Обичам секса и това е нормално. Сегашният Бърканичков обаче няма нищо общо със стария. Но не съжалявам за лудориите, които съм вършил. Имам предвид за многобройните шеги и закачки. На 43 години съм, но ако имам шанс да се върна пак на 25, може би отново бих повторил старите грешки. Е, бих се пробвал, бих опитал да се променя. Но дали ще успея? Не знам.", казва още ексцентрикът.

Разказва с любов и за татусите си: "Първата беше доста отдавна. Всъщност си сложих три наведнъж.. Оттам се почна леко-полеко, леко-полека и така продължи до ден-днешен. На пъпа си направих един татус, който продължава надолу - едно стилизирано животно. Денис Родман имаше такъв. Американецът ми беше идол в живота - като ексцентрик, като бохем, като всичко, което можеш да се сетиш. Този татус не съм го премахнал. Е, има някои, които съм ги скрил от по-старите. В момента, така като се гледам, имам 32 рисунки по тялото си. Не съм ги правил целенасочено. Всяка рисунка е сама за себе си. Разпръснати са по мен".