Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Мис Джуки - Габриела Радославова призна в телевизионно предаване, че е била гадже на футболиста Орлин Орлинов и също е била бита от него.

„Живяхме заедно година и половина", заяви в ефир блондинката, която от скоро върти дупе в „Комисията Павлов" като част от Мисколегията.

Мис Джуки и биячът Орлин Орлинов заживели заедно след драматичния побой над моделката Катрин Вачева, в който беше обвинен той.

„Беше много на моменти, пък и характерът му е много избухлив", призна Габи.

„След като се разделихме, той излезе и каза, че между нас нищо не е имало и че съм била само за секс, а той живя у нас толкова време. Искам да кажа, че с него съм изживяла най-лошите си дни", разстрои се в студиото на „Усещане за жена" Мис Джуки.

Сексапилната 20-годишна блондинка обаче призна, че Орлин Орлинов е първата й голяма любов и дори е искала да се ожени за него и да му роди деца, защото в началото той се държал много добре с нея.

„После обаче биеше и мен. Родителите ми не разбраха нищо, докато с него не скъсахме", признава за пръв път Габриела.

Мис Джуки дори беше татуирала името на Орлин Орлинов над лявата си гърда, но наскоро е претърпяла интервенция за заличаване на татуировката. Тя призна, че е била заплашвана от Орлинов и от негови роднини да си мълчи, но въпреки това показа, че не се страхува и ще говори, а ако той и посегне ще си извади ограничителна заповед.