Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Българската футболна звезда Христо Стоичков облече рокля на принцеса. Направи го заради бас, който изгуби.

"Христо Стоичков се облече като жена и доказа, че е истински мъж". Това е мнението на колегите на българската футболна легенда в американския канал за испаноговорещи "Унивисион депортес", цитирани от "24 часа".

Дори най-добрият приятел на Стоичков в спортната телевизия - Едгар Мартинес, дълго не можеше да повярва, че Камата наистина ще изпълни баса.

Стоичков се обложи, че препоръчаният от него футболист Виктор Васкес, който с протекциите на българина, беше взет в един от най-популярните мексикански клубове "Крус Асул", ще завърши минимум с 10 точки по системата гол+пас.

След като това не се случи, Христо трябваше да се облече като quinceanera - така в Латинска Америка наричат 15-годишните девойки, които на специална церемония ознаменуват прехода от детството към зрелостта. Обикновено те са облечени в дълги дантелени рокли, а за случая Стоичков бе избрал червения цвят.

Той беше с перука, а лицето му - скрито от маска, което породи известни съмнения дали това не е дубльор. През цялото време на екрана обаче стоеше надписът "Звездата изпълни обещанието си".

Носителят на "Златната топка" не губи за първи път басове. Той вече бе в ролята на домашна прислужница на свой колега, като дори му изглади ризата, после си боядиса косата в цветовете на мексиканското знаме, а веднъж дори трябваше да се бие с мексикански кечист. Сладкото му отмъщение беше, когато самият Едгар загуби бас и Стоичков му епилира единия крак в ефир.