Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Бившият дилър на Принс проговори и разкри тайната наркоманска страст на певеца.

Принс бил зарибен към опиатите в продължение на 25 години.
Дилърът се изповяда пред Daily Mail Online. Изданието го нарича доктор Д. Докторът разкрива, че изпълнителят е пръскал по 40 000 долара за шестмесечни доставки на хапчета Dilaudid и лепенки Fentanyl.

doctord

Dilaudid е мощен наркотик, използван предимно за облекчаване на остра болка. Това е едно от имената на хидроморфона, полу - синтетичен опиат . Най-често под формата на перорален медикамент , Dilaudid е силно пристрастяващ и има потенциал за злоупотреба , дори когато дозирането се контролира от лицензиран лекар.

Dilaudid е осем пъти по-силен и произвежда по-малко гадене , повръщане и седация . Неговите ефекти могат да започнат в рамките на 15 минути след въвеждане в системата и да продължат повече от пет часа . Дрогата е достъпна във вид на таблетки , перорална течност , свещички , ампули и интравенозно.
Dilaudid инхибира рецепторите за болка в централната нервна система, за да се повиши нивото, при което започва болка и променя чувствителността към болка . Някои нежелани реакции включват гадене , виене на свят , повръщане , запек и изпотяване. Нежеланите реакции в централната нервна система могат да включват летаргия и увреждане на психическите и физическите функции . Фентанил пластир е мощен, опиоид – използва се за тежка хронична болка. Лекарите предупреждават да не се приема с други лекарства за болка.Има докладвани смъртни случаи и жалби за сериозни нежелани реакции.

Доктор Д разкрива, че е снабдявал Принс с медикаментите от 1984 до 2008г. „Срещнах Принс през 1984г. Когато снимаше филма Purple Rain . Той вече беше зависим към опиатите. Мога да кажа, че беше тежък наркоман на хапчета. В началото се друсаше със спийд и Dilaudid. Уверявам ви, че той не се друсаше с хероин. Предпочиташе хапчетата, защото те му даваха енергия и едновременно с това го отпускаха,” разказва доктор Д.

„Принс беше много нервен. Страхуваше се да излиза от вкъщи, страхуваше се да излиза на сцената, да стои в една стая с повече от пет човека. Имаше фобия от лекари, затова разчиташе на мен да го снабдявам с хапчетата,” обяснява доктор Д.

Шест дни преди да почине, попзвездата се е лекувал от свръхдоза наркотици, съобщи TMZ. Различни източници на изданието са казали, че именно предозирането с наркотици e принудило частния самолет на Принс да извърши извънредно кацане в Илинойс на 15 април, след концерта на звездата в Атланта. Според официални изявления причината била остра грипна атака.

Принс е престоял в болницата само три часа и веднага след това е излетял към дома си в Минеаполис. Източниците твърдят, че в болницата в Молин докторите дали на Принс т. нар. „ударен шот” – лекарство, което се използва за лечение след употреба на опиати. Лекарите препоръчали на музикалната легенда да остане в болницата за 24 часа, но не могли да му осигурят самостоятелна стая, поради което Принс си тръгнал. Вчера той бе открит мъртъв в асансьора на имението си „Пейсли парк” .