Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Германия буквално полудя срещу имигрантите, след като охранителна камера засне жена от Африка да се изхожда на автобусна спирка.

Потресаващият кадър подпали да пореден път ксенофобски настроения в иначе толерантната Германия, предаде кореспондентът на bg-vip.com в Берлин Георги Георгиев.

Наскоро публикувахме друга издънка, в която главният герой бе циганин от България. Както само ние писахме, медиите в най-силната европейска икономика съобщиха, че наши роми крадат дрехи, оставени като помощи за страните от Третия свят.

Навсякъде в Германия има контейнери, в които гражданите изхвърлят стари дрехи и обувки, които са в помощ на хора от Африка или бездомни. На контейнерите изрично е написано: „дрехите да не са скъсани и по възможност изпрани“. Ако са обувки, също трябва да са здрави. Също така много често се остават одеяла, покривки и чаршафи. Нашенците обаче са намерили начин как да се промъкват в контейнерите и да крадат даренията. Най-често това са цигани, които без проблем се промъкват при даренията.