Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Животът на един от най-влиятелните наркобосове- Хоакин Арчивалдо Гусман Лоера, по-известен като Ел Чапо, ще бъде описан в книга.

Съпругите на братята близнаци Маргарито и Педро Флорес, от Чикаго, Илинойс, които работят в тясно сътрудничество с Ел Чапо в продължение на много години, ще разкрият живота на картела в книга. Братята Флорес в момента са в програмата за защита на свидетелите. Четивото ще се казва „Съпругите на картела“.


Двете съпруги разказват пред Business Insider как мъжете им са пренесли близо близо 2 билиона долара в Мексико. „Къщите ни бяха като на агент 007. Скрити стаи, пълни с милиони долари. Разполагах с 1-2 милиона. Можеш да си ги харча за каквото поискам,“ разказва една от жените на братята.
Те не крият, че са били глезени като принцеси. „Разбира се, че живеехме на пълни обороти-бяхме глезени, хранихме се със скъпа храна, понякога изкарвахме по едномесечни ваканции на плажа. Обичахме семействата си и не ни притесняваше факта от къде са парите,“ категорични са съпругите, пожелали анонимност във видеото.
Братята-близнаци предават шефа си на властите, но въпреки че за в програмата за защита на свидетели, ще трябва да живеят цял живот в страх.
източник: Bg-vip.com

fd4a3c8759e254cfa6371ff98db6de51