Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tова е новата Първа дама на Америка, а до нея е друга жена, която също е гола.

Това е най-новата снимка, изровена от архива на списание Max. Тя е правена три години, преди Мелания да се запознае с Доналд Тръмп, но изплува точно сега - след като той бе избран за нов президент на САЩ.
Снимка 262366

Фотосите с лесбийска тематика са заснети по време на двудневна сесия в Манхатън , когато словенката Мелания Кнаус е на 25 г. и се подвизава като фотомодел с името "Мелания К". Те са направени в края на 1996 г. са правени от фотографа Але де Басвил , но се появяват в списание Max едва през 1997 г. в броя, на корицата на който е Синди Кроуфърд. Тази снимка е единствената от фотосесията, която е поместена нв списанието, а другите досега не са се появявали на бял свят, съобщава temaonline.bg.
Снимка 262367

На снимката Мелания К. е изобразена гола в едно легло с швеския фотомодел Ема Ериксон, също гола, като двете стоят прегърнати. На друга снимка Ема Ериксон е снимана в дамски прозрачни чорапи, с дълбоко изразяно деколте, високи токчета и дълга роба - всички дело на дизайнера Джон Галиано. Тя държи бич и се подготвя да нашляпа Мелания, която се опитва да се защити. Словенката е облечена доста по-консервативно с дълга рокля и също е на високи токчета.

"Винаги съм предпочитал да снимам жени, защото животът ме е срещал с много жени, които копнеят за ménage à trois (шведска тройка)," - споделя френският фотограф Жарл Але де Басвил, който през 90-те работи в Ню Йорк, но сега има студио в Париж. - "Това е една красива гледка и няма нищо общо с порното. Винаги съм бил шокиран от порно индустрията, която унищожава емоциите и усещането за чистота, простота и чувственост".

Фотосесията е била заснета в един апартамент в района на Челси, като идеята била вдъхновена от Ренесансовото изкуство. Мелания участвала много професионално, макар че снимките били правени късно през нощта.

"Тя бе изключително чаровна. Лесбийският подтекст изобщо не я притесни, тя се усмихваше през цялото време. Тя е много приятна личност, с много добро възпитание и маниери" - коментира френският фотограф, уточнява 24news.bg.

Мелания тъкмо пристигнала в Ню Йорк от Париж и Милано, където изградила много успешна кариера. Тя била ангажирана за реклами на Camel и за участие в още няколко комерсиални проекта.

Але де Басвил направил освен тази снимка още няколко голи пози на Мелания - от различен ъгъл. В една от тези снимки Мелания позира пред камерата, чисто гола, само по високи токчета. На друга е с гръб към камерата, а ръцете й са вдигнати, все едно се подпира в стена.

"За мен винаги е било важно да покажа красотата и свободата на жената и се гордея с тези снимки, защото те са празник на красотата на Мелания" - споделя де Басвил.

Запитан дали познава тези снимки Доналд Тръмн коментира за изданието: "Мелания бе един от най-успешните фотомодели, като се е появявала на кориците на много издания. Това е снимка, която е правена за европейско издание, още преди да се запозная с нея. В Европа такива снимки са много популярни и разпространени".

Словенката се запознава с милиардера по време на парти за Нюйоркската седмица на модата през 1998 г. Те създават семейство през януари 2005 и от тази връзка се ражда сина им Барон (10). Мелания Кнаус е била модел за кориците на Sports Illustrated, Vogue и множество други издания, като е позирала за такива величия на фотографията като Хелмут Нютън и Марио Тестино.