Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Индиец разтопил със сярна киселина дъщеря си.

Малката Жули Кумари била само на четири годинки, когато баща й Маниш се опитал да залее майката на детето в пристъп на ревност, но уцелил дъщеря си.
Сега обезобразеното момиче е вече на седем години и има възможност да се възстанови с операция. Благотворителна фондация, която помага на жертви на сярна киселина, платила първата пластична операция.

obezobrazeno


Лекарите ще оперират и лявото око на момичето следващия месец. Тъй като майка й е доста бедна, досега не е могла да помогне на детето си. Майката, която печели по £2, споделя: „Толкова съм щастлива, че съществуват добри хора на тази земя. Никога няма да мога да им се отблагодаря.“
Бащата – изрод залял с киселина дъщеря си, след като искал да уцели майка й Рани. Тя се развела с него и се омъжила повторно. Той планирал да залее бившата си жена и новия й съпруг докато спят, но вместо това пострадали Жули и малката й сестра, която починала по-късно.

obezobrazeno1


Жули била с 40 процента изгаряния и се наложило майка й да продаде фермата, за да плати болничния престой. Лекарите обаче отписали момичето след десетина дни, тъй като нямало какво да направят. „Бях опустошена да я гледам как страда през всичките тези години. Изпитваше адски болки докато ядеше, говореше или се смееше. Убиваше ме това, че не можех да й помогна, „ разказва майката. Когато лекарите от фондацията виждат за първи път Жули, те са шокирани, че момичето никога не е лекувано за болките си и живее в едностайна колиба без електричество.
Превод: Bg-vip.com

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Афганистанско момиче, обезобразено от талибан, с нов нос